بنظرتون پسری که توی عصبانیت طرف مقابلشو تهدید به کت.ک زدن بکنه ممکنه واقعا اونکارو انجام بده؟
کاملا جدی حرف میزنه ولی دلم نمیخواد بپذیرم.. شاید فقط قصد داره ازش بترسم یا حساب ببرم؟ چه واکنشی نشون بدم در مقابل این کارش؟ واقعا یک ماهه همش تو خودمم حس میکنم خودمو بی ارزش کردم...
مشکل اینجاست هرموقع میتونم با نبودش کنار بیام بیشتر از همیشه بهم محبت میکنه و میاد کنارم بعدش باز دو ...
ببین خواهرانه یه نصیحتو بهت میکنم توروخدا گوش بده به حرفام..اکس منم اینجور بود دقیقا رفتار دوست تورو داشت..همش بهم میگفت گیرم بیفتی میزنمت تا حالیت شه.. یبار دم درمون بودم اینم با ماشینش رد شد من نفهمیدم اونه کمی از موهام بیرون بود.. زنگ زد بهم جدی جدی گفت یبار دیگه اونطور باشی گیرم بیفتی میندازمت زیر مشت و لگد.. قسم میخورم همین حرفو زد بهم..ولی من احمق اونقدر دوستش داشتم میزدم پای شوخی و میگفتم حتی اگه یه روز منو بخواد بزنه باز هم راضی ام چون خیلی دوستش دارم🤦🏻♀️یعنی خاک برسرم با این طرز فکرم.. ولی بعدش میدونی چیشد؟یهو از زندگیم رفت.. طوری بود که انگار خدا از زندگیم برداشت اونو.. اوایل خیلی ناراحت بودم ولی الان میگم خدایا شکرت مطمئنم تو تو آینده ام چیزی میدیدی که من نمیدیدم.. صلاحمو خدا بهتر میدونست... حالا توهم ولش کن.. چون ازدواج هم بکنی باهاش اگه کتکتم بزنه دیگه زبونت کوتاهه چون بهت میگه من از اونموقع بهت گفته بودم رفتارم اینطوره و خودت میدونستی