2777
2789
عنوان

کسی که تهدید به زدن بکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 34 پست
دقیقا دقیقااا مثل شوهر من که موقع عقد خوبم داد، بعد عروسی جوری منو زد که دماغم و صورتم خونی شد

اره.

ادم باید حداقل یکبار طرفشو تا جایی ک جا داره عصبانی کنه تا عکس العملشو ببینه.

با ادمی ک تو دعوا تهدید به زدن میکنه یا نمیتونه عصبانیتشو کنترل کنه نباید موند

هشت‌ ماه داره میره توی نُه ماه، اخرین بارش که میشه همین دیشب سر اینکه حس کردم حوصله نداره بهش گفتم ا ...

تاحالا زده هم؟؟؟

مگ پیشش بودی ک گفتم کتک میخوری...

من حس میکنم شوخی کرده 

آخه بعیده ت پیام اینجور لو بدع

چندسالتوته هروو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره. ادم باید حداقل یکبار طرفشو تا جایی ک جا داره عصبانی کنه تا عکس العملشو ببینه. با ادمی ک تو دع ...

اخه مشکل اینجاست دیشب حتی عصبانی هم‌ نبود فقط کم‌ حوصله بود...کاش میتونستم برگردم به عقب و هیچوقت توی پاساژ نبینمش

تاحالا زده هم؟؟؟ مگ پیشش بودی ک گفتم کتک میخوری... من حس میکنم شوخی کرده  آخه بعیده ت پیام ا ...

نه واقعا اینجور ادما هستن... کسی که شخصیت و ارزش برای طرفش قائل باشه چنین کلامایی رو حتی به زبونش نمیارع

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️‌
تاحالا زده هم؟؟؟ مگ پیشش بودی ک گفتم کتک میخوری... من حس میکنم شوخی کرده  آخه بعیده ت پیام ا ...

نه نزده، اخه فرق شوخی و جدیشو میفهمم بعضی وقتا شوخی میکنه با اینکه اذیت میشم به روم‌ نمیارم ولی وقتی توی بحث جدی میگه میترسم واقعا

۲۲ سالشه

اخه مشکل اینجاست دیشب حتی عصبانی هم‌ نبود فقط کم‌ حوصله بود...کاش میتونستم برگردم به عقب و هیچوقت تو ...

خواهشا این بهونه های الکیو واسه خودت نیاز

میدونم سنت کمه و عاشقی و اینا

به شدت تجربشو دارم

ولی به شدت هم پشیمونی داره تهش!

عشقتو جایی خرج کن که ارزش داشته باشه،که اونجوری که لایقشی بهت عشق بورزه.

بنداز دور همچین پسراییو

خواهشا این بهونه های الکیو واسه خودت نیاز میدونم سنت کمه و عاشقی و اینا به شدت تجربشو دارم ولی به ...

عشقی هم اگر بوده توی این چند ماه کمرنگ شده فقط وابستشم نمیدونم چطور وابستگیمو کمتر کنم

نه نزده، اخه فرق شوخی و جدیشو میفهمم بعضی وقتا شوخی میکنه با اینکه اذیت میشم به روم‌ نمیارم ولی وقتی ...

ای بابا..ب نظرم باهاش حرف بزن بگو بهش من اذیتم اینجور میگی ببین چ میگه...۲۲هم زیاد نی که بچس هنو...قصد خواستگاری داره؟؟

خودت چندسالته؟

اگ قضیه ب ازدواج رسید حتما مشاور برین 

ای بابا..ب نظرم باهاش حرف بزن بگو بهش من اذیتم اینجور میگی ببین چ میگه...۲۲هم زیاد نی که بچس هنو...ق ...

بهش بگم فورا همه چی رو به نفع خودش تموم میکنه و طوری رفتار میکنه که من مقصر بشم یاهم ناراحت میشه و حضورشو کمرنگ تر میکنه

نه فکر نکنم بخوام بیشتر از این با روح و روانم بازی کنم‌ هرچقدر هم که دوسش داشته باشم

عشقی هم اگر بوده توی این چند ماه کمرنگ شده فقط وابستشم نمیدونم چطور وابستگیمو کمتر کنم

کم کم رابطه رو کات کن

زنگاتو کمتر کن

یکی در میون جواب بده

خودتو با درس و خانواده و دوستا سرگرم کن

جایی ک دیدی دیگه نبودنش اذیتت نمیکنه کلا تمومش کن

کم کم رابطه رو کات کن زنگاتو کمتر کن یکی در میون جواب بده خودتو با درس و خانواده و دوستا سرگرم کن ...

مشکل اینجاست هرموقع میتونم با نبودش کنار بیام بیشتر از همیشه بهم محبت میکنه و میاد کنارم بعدش باز دوباره همون آش و همون کاسه

مشکل اینجاست هرموقع میتونم با نبودش کنار بیام بیشتر از همیشه بهم محبت میکنه و میاد کنارم بعدش باز دو ...

ببین خواهرانه یه نصیحتو بهت میکنم توروخدا گوش بده به حرفام..اکس منم اینجور بود دقیقا رفتار دوست تورو داشت..همش بهم میگفت گیرم بیفتی میزنمت تا حالیت شه.. یبار دم درمون بودم اینم با ماشینش رد شد من نفهمیدم اونه کمی از موهام بیرون بود.. زنگ زد بهم جدی جدی گفت یبار دیگه اونطور باشی گیرم بیفتی میندازمت زیر مشت و لگد.. قسم میخورم همین حرفو زد بهم..ولی من احمق اونقدر دوستش داشتم میزدم پای شوخی و میگفتم حتی اگه یه روز منو بخواد بزنه باز هم راضی ام چون خیلی دوستش دارم🤦🏻‍♀️یعنی خاک برسرم با این طرز فکرم.. ولی بعدش میدونی چیشد؟یهو از زندگیم رفت.. طوری بود که انگار خدا از زندگیم برداشت اونو.. اوایل خیلی ناراحت بودم ولی الان میگم خدایا شکرت مطمئنم تو تو آینده ام چیزی میدیدی که من نمیدیدم.. صلاحمو خدا بهتر میدونست... حالا توهم ولش کن.. چون ازدواج هم بکنی باهاش اگه کتکتم بزنه دیگه زبونت کوتاهه چون بهت میگه من از اونموقع بهت گفته بودم رفتارم اینطوره و خودت میدونستی

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️‌
۱۷، هیچوقت کسایی رو که به اینجور افراد علاقه دارن درک نکردم... نداشتن اعتماد به نفس، احساس بی ارزش ب ...

خب کات کن 

کلا ۹۹ درصد از پسرا هدفشون از دوستی سرگرمی و فان و رابطه هس حتی اگه سال ها طول بکشه ب انتظار میشینن 

بیشتر به خواستگار ها متمرکز بشو و ب اونا فکر کن تو هم در سنی هستی که اوج زیبایی یه دختر محسوب میشه ب خاطر اون افراد زیادی سمتت میان 

کلا فقط ب خواستگارا فکر کن

متاهل و عاشق زندگی و پسرم