2777
2789
عنوان

تا خالا کسی بعد جداییی مجبور شده بچه شو بده به شوهرش از سر نداری ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1799 بازدید | 98 پست
ماهی پونزده میلیون برای یه بچه؟ من کل خرجم پونرده میلیون نبود تو هیجده سال 

هر روز میبرمش خانه بازی ،کم کم ۵۰۰ میشه

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه
واقعا شوهر اینقدر مهمه که به خاطرش از بچه تون بگذرین؟!

نگذشته گلم ‌‌بچه پیش مادراسی هست . حتما از دور هواشو داره . دیگران رو قضاوت نکنیم ما تو شرایط اونا نیستیم . شاید ما هم تو موقعیت اونا قرار بگیریم تصمیمات اینجوری بگیریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام کسری بکشه .من خونه مادرمم اندازه غذا خوردن مون پول داریم .جرات نمیکنم بیرون ببرمش چون پول ند ...

بهش بگو یه پولی بهم بده حضانت بهت میدم 

چرا این حرف میزنم چون اون پول بگیر خونه رهن کن جدا اگه میتونی یا یه کاری باهاش راه بنداز یا اینکه خرج خورد خوراک که خونه پدرتی بده جدا باش وگرنه خانواده تحت فشار میرن و حتی با اون پول بچه میتونی ببینی و کادو بخری راحت براش

و از طرفی بچه پیش پدرش با امکانات رفاه بزرگ میشه چون شما بهش سر میزنید مطمننا دلبسته شما میمونه و بزرگ بشه رهاتون نمیکنه و از طرف دیگه برای ازدواج مجدد و آینده بهتر بچه نداشته باشی بهتر عزیزم این حقیقت تلخ بود که باید میگفتم 

شما مهریه نگرفتی ؟

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
چقدر سوالتون زشت بود

چرا زشت بود؟ بچه بیچاره نه دست مادر باشه نه پدر، یه عمر حسرت همیشگی چون پدر معتاده و مادر زندگی رو شروع کرده که بچه جایی توش نداره

مامانِ مانی 💙 و آناهیتا💕
نگذشته گلم ‌‌بچه پیش مادراسی هست . حتما از دور هواشو داره . دیگران رو قضاوت نکنیم ما تو شرایط اونا ن ...

قضاوت نکردم،سوال کردم عزیزم

دوست من هم تو شرایط ایشونه و من دقیقا برام سواله که چرا با مردی میخواد ازدواج کنه که بچه های دوست منو نمیخوادش 

مگه مجبوره؟

ازدواج نکنه چی میشه؟

یا صبر کنه با یه مرد واقعی ازدواج کنه

من یه دایی ناتنی دارم و مادربزرگم بعد از فوت همسر اولشون با پدربزرگ من ازدواج میکنه

پدربزرگ من این بچه رو قبول نمیکنه و اصلا اجازه نداد بیاد تو خونه زندگیش، در حالی که بسیار مرفه بود

عاقبتش هم متاسفانه دردناک بود

پدربزرگم حیلی آدم خوبی بود میتونم بگم این تنها چیز بدی بود که ازش شنیدم،ولی اثر این گناه تو زندگیش مشخص بود

درد اون بچه و آهی که میکشه قابل گذشت نیست 

سلام

خاله ام

رفیقم

و دخترخالم

بچهاشونو دادن شوهرشون

من نمتونم بگم چقد سخت بوده یاراحت فقط میتونم  بگم اون بچه کنار مادرشون ب جایی نمیرسیدن

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

درود بر مادر با محبت شم

تنهایی وبی پولی واقعا سخته

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن