2777
2789
عنوان

تا خالا کسی بعد جداییی مجبور شده بچه شو بده به شوهرش از سر نداری ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون پدر اگه پدر خوبی باشه کاری به نفقه نداره  حتی اگه پیش شما باشه بیشتر ازینا خرجش میکنه

دقیقا من و شوهرم داریم جدا میشیم ماهی ۱۵ برای بچش میزنه،بازم من میگم کمه

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه
از نظر احساسی بله، ولی یه مادر هیچوقت نمیتونه مثل یه پدر بچه رو توی جامعه حمایت کنه بچه بدون مادر ب ...

نظر شما کاملا محترم،اما من مخالفم

خدایا،میشه منم مامان یه کوچولوی خیلی خوشگل چشم ابی بشم،وای خدا باورم نمیشه هم‌ونی که ازت خواستم دادی ،یه پسر با چشمای رنگی که هرکی تو خیابون میبینمتش عاشقش میشه
نمیخوام کسری بکشه .من خونه مادرمم اندازه غذا خوردن مون پول داریم .جرات نمیکنم بیرون ببرمش چون پول ند ...

باهاش صحبت کن که بچهتون رو تامین کنه

ولی پیش شما باشه

با آرامش براش توضیح بده روح بچه در کنار مادر آروم تره

و به پدرش هم نیاز داره

بهش بگو بحث این بچه جدا از مشکلات ماست،اگه با بدبختی بزرگ بشه چی به شما میرسه

بچه از مادر یتیم می شه نه از پدر!  

از نظر احساسی بله، ولی فقط از نظر احساسی

اتفاقا بدون مادر بچه های خودساخته بهتری میشن، مثل تمام شخصیت های والت دیزنی که اکثرا بدون مادرن و خودساخته 

نمیخوام کسری بکشه .من خونه مادرمم اندازه غذا خوردن مون پول داریم .جرات نمیکنم بیرون ببرمش چون پول ند ...

خب بزار پیش پدرش باشه اخر هفته ها برو بیارش 

خواهر منم اینکارو کرد بعد کم کم کار کرد مستقل شد ولی الانم فقط اخر هفته ها میاره 

چون میدونه پدر خوبیه