2777
2789
عنوان

با این شوهر و خواهرش چیکار کنم!!

1507 بازدید | 61 پست

یه غلطی کردم اولین سفر (ماه عسلمون نبود) اجازه دادم خواهرش اینا باهامون بیان. هر وقت حرف مسافرت میشه سریع خواهرشو می چسبونه بهمون! البته دو بارم با خانواده من رفتیم، اما من راضی نبودم دوست داشتم تنها باشیم، آقا برای این که پیش خودش راضی باشه اصرار کرد! تازه همونم می خواست خواهرشو باهامون همراه کنه نذاشتم!!!

پارسال گفتم من می خوام این بار خودمون و بچمون تنها باشیم بهش نگو. خواهرشوهرم اومد خونمون به بچم گفت چرا منو نمی برین!!! شوهرمم عوض این که مثل مرد بگه دلمون می خواد تنها باشیم گفت فکر کردیم شاید بخاطر فلان و فلان موضوع نخوای پسرت تنها بمونه!

با خواهرش خوبم وقتی میاد به بچمون خوش می گذره، ولی اخلاقای رو مخی هم داره که الان حوصله ندارم واردش بشم!

حالا اون روز فقط حرف مسافرت زدیم، شبش دیدم به خواهرش میگم میای بریم شمال؟! جالبه همه فکر می کنن این آقا بدون خواست و نظر من آب نمی خوره، حتی خودش همین فکرو می کنه!!! مثلا الان بعد از این که به خواهرش گفته اومده به من میگه از نظر تو که اشکالی نداره؟! ای خاک بر فرق سر من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا بهش برمی خوره!!! خواهرشم که اشکش دم مشکشه! کلا خانوادگی خودشونو قربانی می بینن و تا سالها بهت عذ ...

توجه نکن یه جایی بالاخره این موضوع باید بسته شه.تا اخر عمر که نمیتونن از این بازیا برات دربیارن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

مجرده یا متاهل؟

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

سخت نگیر به خوشی بچت فکر کن  اینکه مثل من همه رو دور و برت حذف کنی و تنها بمونی سختتره تنهای ب ...

نمیگم هیچوقت نیاد، ولی گاهی نیاد!!! شعور داشته باشه بگه شما با هم باشید

این بار که تنها بودیم اتفاقا خیلی خوش گذشت، کسی نبود حرصم بده یا بچمو تحریک کنه

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند

منم اولین سفرمو اجازه دادم باهام بیان از اون به بعدم چند تا سفر رفتیم بعد پیش اومد با خانوادم یه سفر رفتم،زنگ زدن باشوهرم دعوا کردن که چرا مارو نبردی

منم کلا باهاشون قطع ارتباط کردم تا بفهمن از حدشون نباید میگذشتن

بعضیا واقعا لیاقت احترامو ندارن

جالب اینجاست که خودشون یکبارم نشده منو باخودشون جایی ببرن ولی توقعاتی از ما دارن که نگو نپرس

خواهرش پایه هست ؟من خواهر شوهرم خوبه اونم اخلاقای بد داره ولی در کل‌ خوبه میریم‌ مسافرت ۲تایی ماشین بر‌ میداریم میریم میگردیم مردا همش یه جا ولو میشن تو سفر اتفاقا من دوست دارم کسی بیاد که پایه باشه خوش میگذره.زندگی‌ سخت نگیر 

اینم بگم: شوهرم جراحی کرده بود، بچه من شیرخواره بود خیلی سختم بود، بهش زنگ زدم گفتم میشه چند روزی بیای پیش داداشت ؟ بهونه آورد که پسرش تنها میمونه!!! کلا همون یه بار ازش چیزی خواسته بودم

متاهل ولی رابطه خیلی بد و سردی با همسرش داره

بهتره بره زندگی مشترکشو درست کنه 

نه اینکه دنبال گردش و مسافرت باشه

حالا یبار اومد دوبار اومد بسه دیگه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌