2777
2789
عنوان

با این شوهر و خواهرش چیکار کنم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 61 پست
دیگه حالا قیمه هارو نریز تو ماستا نشستی فکر کرده چی بهت گفته و چی کرده و چرا نیومده و نبش قبر کن ...

ربطش اینه که واسه کمک کردن وقت نداره و نمیخواد بچش تنها بمونه، ولی واسه مسافرت مشکلی نداره! حتی نمی گه بذار فکر کنم خبر بدم ، سریع قبول می کنه!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو اگر میخوای خواهرت رو بیاری من نمیام خودتون برید بهتون خوش بگذره 

ببین از سفر آخرمون که برگشتیم یه دعوای حسابی باهاش کردم چون خواهرش ناراحتم کرده بود، و منم قبلش گفته بودم که تنها بریم اما دعوت گرفته بود!!! بهش گفتم از این به بعد یا با من میری یا با اون، حالا سریع رفته بهش گفته! 

منم اوایل همبن مشکل و داشتم شوهرم روش نمیشد به خواهراش نگه،ولی من کوتاه نیومدم،یادمه حتی اومدن تو شمال مثلا مچمون و واکردن چون گفته بودیم با دوست شوهرم میریم،ولی برام مهم نبود،دیگه همون شد تا الان که هفت سال میگذره یه سفرم باهاشون نرفتم.تو هم کوتاه نیا اصلا نرید اینجوری تا به حرف تو بشه.

ببین از سفر آخرمون که برگشتیم یه دعوای حسابی باهاش کردم چون خواهرش ناراحتم کرده بود، و منم قبلش گفته ...

چ شوهر دهن لقی،

شوهر من میدونه دوس ندارم بریم مسافرت مادرش رو ببریم برا همین هیچوقت بهش نمیگه ، اون ولی کافیه یه اشاره کنی تا سریع بیادش ، وقتی هم میاد همش بحث پول می‌کنه که پول خراب نکنید و ول خرج هستید و فلان یکی نیست بگه پیرزن بشین سرجات ، حالا هم ک اومدی کاری ب ما نداشته باش 

چ شوهر دهن لقی، شوهر من میدونه دوس ندارم بریم مسافرت مادرش رو ببریم برا همین هیچوقت بهش نمیگه ، اون ...

آره دهن لقه، فقط این نیست، خیلی چیزا رو می گه! وقتی میگم چرا گفتی میگه مگه چیز مهمی بود؟! بابا فهم مرد، مهم نباشه هم دلیلی نداره بری خبر بدی!