2777
2789
عنوان

با این شوهر و خواهرش چیکار کنم!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 61 پست
اینم بگم: شوهرم جراحی کرده بود، بچه من شیرخواره بود خیلی سختم بود، بهش زنگ زدم گفتم میشه چند روزی بی ...

پس به روش بیار بگو بچت تنها نمونه چون فلان روز گفتی بچت تنها میمونه

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند منم اولین سفرمو اجازه دادم باهام بیان از اون به بعدم چند تا س ...

حالا ما ماشینم نداریم هر چندسال چی بشه مسافرت بریم

ولی خانواده شوهرم ناراحت میشن. انگار پول اونارو بردیم خرج کردیم

فقط اونا برن بگردن خوبه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

بهتره بره زندگی مشترکشو درست کنه  نه اینکه دنبال گردش و مسافرت باشه حالا یبار اومد دوبار اومد ...

از شوهرش قطع امید کرده!! من می فهمم شرایط روحیش خوب نیست، اما آخه گناه من چیه که عروس اینا شدم؟! 

از شوهرش قطع امید کرده!! من می فهمم شرایط روحیش خوب نیست، اما آخه گناه من چیه که عروس اینا شدم؟!&nbs ...

پس بره دنبال درمان

ب شوهرتم بگو اگه تعارف هم بوده قبلا قبول کردین و اومده الان مسافرت فقط خودمون باشیم

اگر قبول نکرد کلا کنسل کن

یکی دوبار اینجوری کنی خوب میشه

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

پس به روش بیار بگو بچت تنها نمونه چون فلان روز گفتی بچت تنها میمونه

چند سال پیش بود! مشکل من اینه که دلم نمیاد بهشون چیزی بگم اینا هم انگار نه انگار... آخه میگم ما هم آدمیم با صد نفر در ارتباطیم، پس چطور ما حد خودمونو می دونیم! چطور این خواهر و برادر نمی فهمن کارشون عادی نیست؟!

حالا ما ماشینم نداریم هر چندسال چی بشه مسافرت بریم ولی خانواده شوهرم ناراحت میشن. انگار پول اونارو ...

من که فقط میگم الهی به سر دخترای خودشون بیاد بفهمن

چون خیلی اذیت میکنن خیلی

میگم تا حالا نشده یبار به من بگن زنداداش توام بیا ما ببریمت سفر اگه شوهرت کار داره یا چیزی

همیشه آویزونن

من نمیدونم چجوری شخصیتشون اجازه میده این همه اذیت کنن

درسته من میدونم قصدشون آزار دادن منه ولی آخه یکمی شخصیت خودشونم حفظ کنن

وقتی نگاه میکنم میبینم هیچ چیزی برا از دست دادن ندارن فقط میخوان بقیه رو آزار بدن

من که فقط میگم الهی به سر دخترای خودشون بیاد بفهمن چون خیلی اذیت میکنن خیلی میگم تا حالا نشده یبار ...

منم بعضی وقتا فکر می کنم چون زندگی خودش خوب نیست می خواد به یه شکلی نذاره منم زندگی کنم! 

من که فقط میگم الهی به سر دخترای خودشون بیاد بفهمن چون خیلی اذیت میکنن خیلی میگم تا حالا نشده یبار ...

دو سال پیش عروسی مشهد دعوت شدیم کل خانواده شوهرم

نشستن برنامه ریختن پاشدن از شمال رفتن عروسی

دوتا جاریام خواهرشوهرم و خالها شوهرم پسردایی شوهرم و دختر خالش و بچهاش. نصف اتوبوس بودن

من ی روستا دیگه هستم بما نگفتن عروسی هس و میریم

رفتن و اومدن بعد من فهمیدم

صاحب مجلس هم ب شوهرم زنگ زده بود دعوت کرده بود ولی شوهرم یادش رفته بود

حالا از مشهد ریسه میشن همش خونه ما هستن

نهایت ی شام و نهار برن جایی دیگه اونم اگه دعوتشون کنن

اینم بگم: شوهرم جراحی کرده بود، بچه من شیرخواره بود خیلی سختم بود، بهش زنگ زدم گفتم میشه چند روزی بی ...

دیگه حالا قیمه هارو نریز تو ماستا

نشستی فکر کرده چی بهت گفته و چی کرده و چرا نیومده و نبش قبر کن ،،،،

مسافرت چه ربطی به این چیزا داره

مفتی که باهاتون نمیاد ،،،بلاخره هزینه می‌کنه اونم دیگه 

اکهدهن دلت نمبخواد بیاد بگو به شوهرت یه کلام نه

آقا بهش برمی خوره!!! خواهرشم که اشکش دم مشکشه! کلا خانوادگی خودشونو قربانی می بینن و تا سالها بهت عذ ...

محل نده همشون همینن کاری رو کن ک حال خودت خوب باشه

ب شوهرت بگو دعوتتو دادی دیگه نطر من چه اهمیتی داره

بگو قبلا نطرمو میدونستی

حالا ایندفعه رو برو بذار کدورت پیش نیاد بالاخره عمه بچته و دوسش داره 

ولی دفعه بعد حتما بگو 

بگو بذار خودم انتخاب کنم هر وقت خواستم با کسی برم خودم با خواهرت هماهنگ میکنم حتی خانواده خودتو مثال بزن که فکر نکنه فقط بخاطر خواهرته