2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتی عقد بودم تعارف میزدم و واقعا هم میخاستم کمک کنم اما مادرشوهرم نمیذاشت میگفت بشین برا خودت اما الان ۳ ساله ازدواج کردم حدودا یه سالی میشه دیگه میذاره ظرف بشورم. فقط در حد جمع کردن سفره و شستن ظرف.دیگه بقیه رو کار ندارم.اگه خواهر شوهرم باشه کمتراز اینم خودمو درگیر میکنم

تو عقدمسر همین چندبار بحث کردیم

ببین فقط یه جوری رفتار کن که تا آخر عمر احترام داشته باشی نه مثل من که با همه همون روز اول انقد گرم گرفتم و گفتم خندیدم از هون روز اول آدم حسابم نکردن به عقلم شک کردن فک کردن اینهمه خوبی و خاکی بودن فقط از کم بودن عقلمه خونه مادرشوهرم روستاس ما ام یه روستای دیکه ولی اونا گوسفند دارن من تو همون عقدم میرفتم کمرمو خم میکردم پشکلارو جارو میزدم با اینکه به جون خودم اصلا تو خونه بابام دست ب سیاه و سفید نمیزدم بعد عروسی ام ۶ ماه تو خونه پدرشوهرم بودیم دو روز بعد عروسی صب زود خواهرشوهرم ص ام زد بیا کمکم حیاط جارو بزنیم دس تنها نمیتونم آخ الان که فک میکنم واقا خیلی احمقم خیلییییی

لذت عشق را آدم و حوا بردند... نه رقیبی بود ، نه گذشته ای، نه حسودی و نه بدخواهی ، دو عاشق و یک جهان ، دلم میخواهد حال خوب شان را ... 🥺

بستگی ب خییییییییییییلی چیزا داره اصلااا مطلق نیستب اخلاق اوناب اینکه چقدر اونجا میریب هزارتا چیز

خب ببین من تک عروسم

و مادر شوهرم معلمه

و خیلی از من انتظار دارن

ولی خب کارها باید تقسیم بندی بشه دیگه

اینو بگم که من اونجا فقط ظرف میشورم و غذا درست میکنم ولی همیشه نه (مثلا دو یا سه روز که میرم اونجا ، یک یا دوبار غذا درست میکنم و ظرف میشورم)