2777
2789
عنوان

چ عید بدی بود چرا تموم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 34 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه مرده بودچی؟خیلیا با یه ضربه ساده به سر مردن اونوقت میرفتی بالای دلر چرل کنترل خشم نداری البته اونم نداره ولی شما بدتر و تهاجمی تری

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

چطوری بفهمیم کی مقصره؟؟؟

بخام کلی بگم چرا ب اینجا رسیدیم مامانش بی نهایت نکته سنجه تا میرفتم خونشون دائم ی بهونه پیدا میکرد از من ناراحت بشه گریع زاری زاه بندازه شوهرمم فوق العاده پی حرفشون بود بعد از پنج سال زندگی رفتم سر کوشیش دیدم با پنج تا زن متاهل و مطلقه دوسته و رابطه جنسی داشتن تمام مدت تاهلش میخاستم طلاق بگیرم التماس کرد کریه زاری راه انداخت ک درست میشم منم بعد از چند ماه گفتم ب شرطی ک من با خانوادت رفت امد نداشته باشم بخشیدم تا یک سال واقعا خوب بود ک بچه دار شدم 

میگفت تا مامانم اول نرفتی اونجا حق نداری جای دیگه بری حتی اجازه نمیداد مادرم بیاد خونمون تنهایی با سن کم بچه را بزرگ کردم 

بعد یکی زنگ زد بهش ک بابای فلانی زن صیغه کرد اینا اونم گف بابات اینجوری کرده بعد تو ب من سخت گرفتی موقعی ک فهمیدی با زن متاهلم رمز گوشیشو عوض کرد جاشو عوض کرد پنج ماه یبار رابطه داریم اونم الان زیگیل زدم تا حرف میزنم میگه از بابات گرفتی یعنی منو زجر میده ب خاطر کار یکی دیگه