ماریان_هستم_بفرمایید مدیر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1106 عنوان بچه ها دریر رابطه سمی بودین؟ | مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 52 پست 2 سال بازیم داد، بعد که دست شو خوندم روزی هزار بار التماس کردم گورشو گم کنه تا خاطره خوبی که داشتیم ماندگار بمونهولی اون گیر داده بودو ول کن نبود، اخرشم شروع کرد تهدید و فحش ناموسی دادن و ... من خیلی ساده بودم قبولشما چیکار کردین چطور شد؟ من برگشتم به خودم 1403/01/05 | 10:06 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاراخانوم۲۰۰۵ عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4240 عزیزم تو یه تاپیک دیدم گفتی قرص انرکاف مصرف کردی میخواستم بدونم هر سری یدونه میخوردی یا نصفشو؟ اثرش چجوری بود؟ واقعا خستگیت رفع می شد ؟ خوابت کم می شد؟ ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
ماریان_هستم_بفرمایید مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1106 من تو رابطه عاطفی نبودم اینکار و این رابطه سمی تو محیط کار برام پیش اومد با یکی ک خیلی دریده بود درگ ... لیاقت دوست خوبی مثل شمارو نداشتنامیدوارم درگیر رابطه عاطفی سمی هم هیچ وقت نشین من برگشتم به خودم
ماریان_هستم_بفرمایید مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1106 عزیزم تو یه تاپیک دیدم گفتی قرص انرکاف مصرف کردی میخواستم بدونم هر سری یدونه میخوردی یا نصفشو ... من چون خودم کم خوابم نصف ماده کپسولو میخورمولی اره کاملا بیدار نگهت میدارهالبته تپش قلب هم همرا داشت واسه من من برگشتم به خودم
tenisor عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 10837 لیاقت دوست خوبی مثل شمارو نداشتن امیدوارم درگیر رابطه عاطفی سمی هم هیچ وقت نشین آره آدم سمی رو همون باید با اولین نشانه ها کنار گذاشته بشه وگرنه اگر بخوای خودت گول بزنی فقط آسیب میبینی هرچی بیشتر پیش بری و منفعل تر باشی بدتره
یاراخانوم۲۰۰۵ عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4240 من چون خودم کم خوابم نصف ماده کپسولو میخورم ولی اره کاملا بیدار نگهت میداره البته تپش قلب هم همرا ... نظرت چیه برا کنکور؟ مثلا تمرکز اینارو خراب نمیکنه؟ ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
ماریان_هستم_بفرمایید مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1106 نظرت چیه برا کنکور؟ مثلا تمرکز اینارو خراب نمیکنه؟ من بیش فعالی دارم تمرکزم زود از بین میره🙃اما میدونم واسه بیدار نگهداشتن عالیه من برگشتم به خودم
یاراخانوم۲۰۰۵ عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 4240 من بیش فعالی دارم تمرکزم زود از بین میره🙃 اما میدونم واسه بیدار نگهداشتن عالیه من دنبال یچیزیو انرژیمو برگردونه و خوابو ازم دور کنه ولی تمرکزمو خراب نکنه نمیدونم چیکار کنمریتالین مصرف کردی؟ میگن برا پیش فعالی خوبه تمرکز خوبیم میده نمیدونم دقیق ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
ماریان_هستم_بفرمایید مدیر استارتر عضویت: 1402/11/03 تعداد پست: 1106 من دنبال یچیزیو انرژیمو برگردونه و خوابو ازم دور کنه ولی تمرکزمو خراب نکنه نمیدونم چیکار کنم ریتالی ... نه مصرف نکردم من برگشتم به خودم