2777
2789
عنوان

بچه ها دریر رابطه سمی بودین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قد ده سال فکرم خسته اس😞

درکت میکنم ادم به فروپاشی ذهنی میرسه از خودت متنفر میشی و رابطه های خوب لیاقت خود نمی‌بینی 

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

خواهش میکنم، ممنونم ازتون، بستگی داره دیگه، اگه طرف قبلی با معیارا آدم خیلی سازگاری داشته و سر مسائلی نشده، دقیقا درست میگین، اما اگه آدم بی وجودی بوده و وانمود میکرده، آدم سریع فراموش میکنه، شخصا من که اینطوریم، سعی میکنم سنگ تموم بزارم اما اگه طرف بهونه آورد و گذاشتو رفت، چند ماهی ذهنم درگیره، بعدش کامل فراموش میشه، برم گرده دیگه من اصلا نیستم براش... ایشالا هر چه زودتر فراموشش کنید، ارزش ندارن واقعا!

خواهش میکنم، ممنونم ازتون، بستگی داره دیگه، اگه طرف قبلی با معیارا آدم خیلی سازگاری داشته و سر مسائل ...

ممنون از لطف و محبت تون و همچنین وقتی که گذاشتید

امیدوارم واقعا

من برگشتم به خودم

من تو رابطه عاطفی نبودم اینکار و این رابطه سمی تو محیط کار برام پیش اومد با یکی ک خیلی دریده بود درگیر شدم از ترس اینکه با دیگران هم به مشکل بخورم و تنها بشم چشمم رو روی بظاهر دوستانی ک علنا توهین می‌کردن و برام میزدن بستم انقدر در مقابل کاراشون بخاطر ترس از دست دادنشون کوتاه اومدم ک انگار خیال کردن من نقطه ضعف دارم یا خیلی پایین تر ازشون هستم....آخرش همونا کاری کردن و مشکلاتی برام درست کردن ک اون دشمن علنی باهام نکرد ....و دوستیمون هم تموم شد