2777
2789

دهم قرار بود پریود شم ، یازدهم بیبی گذاشتم منفی بود ، دوازدهم آزمایش دادم ۱/۲ بود ، الانم که پونزدهمه هنوز پریود نشدم ، از قبل از موعد پریود درد نوک سینه و تا الانم دل دردای ریز ، نمیدونم چه خبره 👀

خدا هست... پس غمی نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حامله بودي ١٠٠٪‏ بي بي نشون مي داد

بهتزه بري دكتر ببيني تاخير هاي پريت مال چيه

تلقين باعث ميشه توهم بدنيم حامله ايم و علايم داريم و پري عقب بيوفته

ألا یا أیها السّاقی! أدر کأساً وناوِلها! که عشق آسان نمود اول، ولی افتاد مشکل‌ها.
اگه حامله بودي ١٠٠٪‏ بي بي نشون مي دادبهتزه بري دكتر ببيني تاخير هاي پريت مال چيهتلقين باعث ميشه توهم بدنيم حامله ايم و علايم داريم و پري عقب بيوفته

اره ، البته اولین ماهه انقدر عقب افتاده ، ولی باید دکتر برم

خدا هست... پس غمی نیست

عزیزم خدانکنه میگم شاید..اگه هم باشه ک چیزی نیست زودی برطرف میشه نگران نباش😉

برات دعامیکنم انشالله ک بارداری😍

دوست جونا دوساله منتظرم توروخدا برام دعاکنید و صلوات بفرستین امسال مامان بشم😥😭😭

ای بابا چرا فکر بد میکنی من قرار بود 15 فروردین پریود بشم 19 فروردین رفتم از دادم جوابش مشکوک بوددو هفته بعدش مثبت شد قبلش حتی بی بی چکمم منفی بود الانم عکسش رو پروفایلمه  

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚