2777
2789
عنوان

رلم میگه

108 بازدید | 5 پست

رلم همیشه کاری نمیکنه برام میگ تو بایو ازم درخاست کنی چند روز پیش شارژم تموم شده بود ک‌بسته بگیرم بهم گفت چرا انلاین نبستی گفتم نت ندارم بعدباباپ اومد میگم بگیره در اومده میگ منو قابل ندونستی به من بگی ؟

من چی باید بگم

بگو نمیخوام ب تو زحمت بدم اگه دیدی خیلی اصرار کرد بگو برات بزنه

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهم میگ درخاست کن اگ نداشتم میگم ندارم من دوس دارم خودش بزنه خودش عقل داشته باشه

اگه عزت نفست برات مهمه نگو ب قول خودت باید خودش عقلش برسه گه گاهی غیرمستقیم بگو شاید متوجه شد 

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(: