2777
2789
عنوان

کی راجب عروس هولندی اطلاع داره

144 بازدید | 23 پست

سلام دوستان من یه عروس هولندی دیروز خریدم گفتن پاش درد میکنه گفتن خوب میشه هنوز حوجه هس بردم دکتر گفتن امکان خوب شدنش خیلی پایینه اصلا دوتا پاهاش جون نداره نمیتونه روشون وایسه نمیتونه راه بره پاهاش کبود شدن یه زخم هم زیر ناخنشه همش پاهاشو میخوره خدایا چیکار کنم دکتر قطره کلسیوم داده بهش میدم اما خوب نشد 😭😭😭چیکار کنم راهی هس خوبشه 

حرفی برای بیان حالم پیدا نکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر پتی که میگیرین روز اول باید ببرین دامپزشکی چکاپ کامل بشه و اگه دیدین مشکلی داره که قابل حل نیست ببرین پس بدین الانم وقتی دکتر گفته ببرین پسش بدین چون اونا موظف بودن بهتون یه پرنده سالم بدن 

هر پتی که میگیرین روز اول باید ببرین دامپزشکی چکاب کامل بشه و اگه دیدین مشکلی داره که قابل حل نیست ب ...

طرف پس نمیگیره دویست پنجاه فقط پول ویزیتش شد قطره‌هاش شد شصت تومن

عروس هلندی اولا دوما اگه شهر بزرگی ببر پیش متخصص پرندگان نه دامپزشک عمومی

حالا غلط املایی میگیری بانمک بیخیال من فقط به فکر پرندم هستم 

چه کرمی

کرم رو خود فروشگاه ها پرورش میدن کرم زنده س 

و البته گرون هم هست پارسال گوشت کیلویی ۳۰۰ بود و کرم پرنده کیلویی ۳۲۰ 

در حد چند گرم کارتونو راه میندازه ظاهرا خیلی مقوی هست و بسیار چندش