2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 42 پست
یعنی چی یعنی کسی که توی این دنیا گناهکار بود میره توی جایی که مث بهشته بهش خوشبگذره اگ اینجوری بود ک ...

نمیره اونجا 

اول اونجا رو نشون میدن

بعد به حساب و کتابش میرسن

در ثانی برا همه به این خوبی نبوده

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یعنی کسی بوده چیا میگفته از جهنم من ندیدم ؟

مثلا فصلهای قبل خانمی بوده که به خودکشی فقط فکر میکرده ولی خودکشی نکرده اون دنیا عذاب دید وقتی برگشته بود به دنیا از شدت عذاب  ابروهاش سفید شده بود

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
نه متوجه نشدی شما؛ میگم نکنه بعد از مرگ یه چیزایی باشه و چون من این دنیا اونور رو جدی نگرفته بودم او ...

اهان متوجه شدم

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
نمیره اونجا  اول اونجا رو نشون میدن بعد به حساب و کتابش میرسن در ثانی برا همه به این خوبی نب ...

واقعا منظورتو نفهمیدم 🤔🤔

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

مثلا فصلهای قبل خانمی بوده که به خودکشی فقط فکر میکرده ولی خودکشی نکرده اون دنیا عذاب دید وقتی برگشت ...

واقعا اینو من ندیدم بله خودکشی خیلی بده 

اصلا ی امامی گفته نگاه نکن کی میمیری نگاه کن چجوری میمیری واقعا چطوری مردن مهمه ن کی مردن 🤔😥

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

واقعا اینو من ندیدم بله خودکشی خیلی بده  اصلا ی امامی گفته نگاه نکن کی میمیری نگاه کن چجوری می ...

واسه امضات صلوات فرستادم

حدیث  از معصوم داریم که بمیرید قبل از آنکه بمیرانند شما را  یعنی تجرد روح پیدا کنید ...

مگه دست خودمونه تجرد روح پیدا کنیم؟ راستی شما تعریف نکردی تجربه ات رو؟

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده