2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 42 پست

واقعا هر کسیم میاد تو برنامه زندگی پس از زندگی میگه ی نوری بود درخت بود 

یعنی اینا  هیچ کدوم گناهی نکردن همشون پاکن واقعا تعجب میکنم اخه یکی نبود که ادم گناهکاری باشه 🤔

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

الان یکی بهت توهین کنه چه کارمیکنی؟! یه خانم بیادوهووت بشه چی؟! یکی بچه ات روبدزده؟! حق ...

نمی دونم

فقط حس میکنم اگر حساب و کتابی نباشه همه بنیاد های اخلاقی ممکنه بی اعتبار بشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکسشم بوده سوال من این بود که چطور اثبات میشه؟ 

اره برای منم اینم سواله 🤔🤯

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

واقعا هر کسیم میاد تو برنامه زندگی پس از زندگی میگه ی نوری بود درخت بود  یعنی اینا  هیچ ک ...

گناه اونا سر جای خودشه

ولی همین گناه و ثواب که تشکیلات اون دنیارو که تغییر نمیده

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
واقعا هر کسیم میاد تو برنامه زندگی پس از زندگی میگه ی نوری بود درخت بود  یعنی اینا  هیچ ک ...

چرا عزیزم بودن اگه برنامه رو کامل دیده باشی 

البته این افراد تجربه کمی دارن ،لحظه ورود به قبرو این چیزارو که تجربه نکردن و باقی ماجرا

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
نمی دونم فقط حس میکنم اگر حساب و کتابی نباشه همه بنیاد های اخلاقی ممکنه بی اعتبار بشن

برات توضیح فرستادم

گفتم فکرکن نیست

آیابی اخلاقی وبی قانونی روتحمل میکنی؟!

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
من مدام برعکسش فکر میکنم؛ نکنه بعد از مرگ یه چیزایی باشه؟

ینی فکر میکنی نیس؟ پس قرآن با این عظمتش رو انکار میکنی

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
گناه اونا سر جای خودشه ولی همین گناه و ثواب که تشکیلات اون دنیارو که تغییر نمیده

یعنی چی یعنی کسی که توی این دنیا گناهکار بود میره توی جایی که مث بهشته بهش خوشبگذره اگ اینجوری بود که همه گناه میکردن عین خیالشونم نبود 😁

چرا عزیزم بودن اگه برنامه رو کامل دیده باشی  البته این افراد تجربه کمی دارن ،لحظه ورود به قبرو ...

خب یعنی کسی بوده چیا میگفته از جهنم من ندیدم ؟

ینی فکر میکنی نیس؟ پس قرآن با این عظمتش رو انکار میکنی

نه متوجه نشدی شما؛ میگم نکنه بعد از مرگ یه چیزایی باشه و چون من این دنیا اونور رو جدی نگرفته بودم اونجا اوضاعم خراب بشه