چند روز پیش با خواهر شوهرم دعوا کردم و قهر کردم کل خانواده شوهر که باهام قهر کرده به کنار خواهرم که جاریم میشه هم باهام قهر کرده نمیدونم بهش چی گفتن اون یکی جاریمم باهام قهر کرده از روزی که من با خواهر شوهرم دعوا کردم مدام دور همی میگیرن توی یه ساختمونیم مدام خونه مادر شوهرم جمع میشن خیلی حالم بده خیلی احساس تنهایی و بی کسی میکنم آخه مگه من چکار کردم از صبح از بس گریه کردم نا ندارم
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
قبل دعوا باید بسنجی که روحیه چالش داری ولی حالا که دعوا کردی حساسیت نشون نده تو فکر نباش برو سمت خونواده خودت تنها نمون تماشاچی اونا بشی حتی اگه میتونی برو مسافرت
فامیل شوهر مگه چه تحفه ای هستند که بخوای عیدم یه خودت زهر کنی
مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملمکنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️. آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.