2777
2789
عنوان

خانما من تو مجردی ۔۔۔

422 بازدید | 25 پست

بخاطر ی آدم بی ارزش دوبار دس ب خودکشی زدم

بهش رسیدم ولی الا بخاطر همون آدم میخام خودمو بکشم

خسته شدم نمیکشم بریدم

از ی طرف از مرگ میترسم بخاطر مادرم و آبروم از یطرف زنده باشم روزی هزاربار میمیرم و زنده میشم

میخام آتیش بزنم خودمو ک هیچ راه برگشتی نباشه😭

جدا شو

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینجاست که میگن آدما از دور قشنگن

یه سری آدما بهتره همونجا تو دور دست ها بمونن چون اگه بهشون برسی تازه میفهمی اشتباه بودن

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

باهاش ازدواج کردی ؟ خودکشی چرا . برو مشاوره ببین ریشه این ناامیدی و افسردگی چیه ؟ بعد از خودکشی زندگی خیلی سختی در انتظارته.  به خودت بد نکن. سعی کن مشکل رو حل کنی و از همه مهم تر از خدا کمک بخواه و بهش نزدیک شو

با خدا باش و پادشاهی کن
😭😭

با توجه به تاپیک قبلیتون امیدوارم کاری نکنید که دیگه هیچ راه برگشتی نباشه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

خواهش میکنم از خودکشی نگو

اینجوری اون دنیا هزار برابر اینجا عذاب میکشی

با خودت اینکارو نکن

حتما یه راهی برای مشکلت هست

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
باهاش ازدواج کردی ؟ خودکشی چرا . برو مشاوره ببین ریشه این ناامیدی و افسردگی چیه ؟ بعد از خودکشی زندگ ...

عاره دو ساله ازدواج کردم

من یسال زیر نظر روانپزشک دارو مصرف کردم بخاطرش

ولی الا با بودنش داره همون بلارو سرم میاره😭😭

۲۰ سالمه ولی تو این سال شدم عین ی زن چهل ساله

شکستم

بی دلیل با خانواده م قهر میکنه خونشون نمیره بی دلیل بد میشه بی دلیل حالمو بد میکنه

هر چی باشه بدتر از این زندگی نیست ک

خوب طلاقو برای همین گذاشتن، تو خودکشی کنی اون طوریش نمیشه،خوشحال هم میشه بدون مهریه و دردسر از سر را ...

بخدا حاضرم هیچی ازش نخام دیشب گفتم ب خاک عموم هیچی ازت نمیخام ن مهریه ن جهاز فقد توافقی جدا شیم

رفتم خابیدم صب دیدم باز پیشم خابه

دو قطبیه انگار

عزیزم میدونی چه گناه سنگینی داره میتونی جوابگو باشی و عذاب اون دنیا رو تحمل کنی؟به خدا توکل کن قشنگم قوی باش میدونم سخته اما خدا دستت رو میگیره

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫