2777
2789
عنوان

خانما من تو مجردی ۔۔۔

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 25 پست
عاره دو ساله ازدواج کردم من یسال زیر نظر روانپزشک دارو مصرف کردم بخاطرش ولی الا با بودنش داره همون ...

عزیزم احتمال زیاد تو انتخابت اشتباه کردی .دلیل نمیشه خودکشی کنی . خیلی سخته ولی دنبال راه حل باش از بزرگتر  و مشاور کمک بگیر 

با خدا باش و پادشاهی کن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم میدونی چه گناه سنگینی داره میتونی جوابگو باشی و عذاب اون دنیا رو تحمل کنی؟به خدا توکل کن قشنگم ...

دو ساله دارم زار میزنم میبینه؟

دو ساله دارم التماسش میکنم 

نمیبینه اینارو؟

فقد برا گناه میبینه 

بخودش ک نمیبینه😭😭😭

دو ساله دارم زار میزنم میبینه؟ دو ساله دارم التماسش میکنم  نمیبینه اینارو؟ فقد برا گناه میبی ...

کفر نگو عزیزم خدا قهرش میگیره معلومه که میبینه به این فکر نکردی که شاید نتیجه اصرار های خودت و پافشاری روی ازدواجی بود که به صلاحت نبوده گلم خدا بزرگه یک قدم به سمتش بردار دلت رو صاف کن صد قدم به سمتت میاد

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫
عزیزم با خودکشی جز جهنم هیچی گیرت نمیاد مشکلت چیه ک راه حل ندارا

بد اخلاقه

بی دلیل با خانوادم قهر میکنه با اینکه انقد باهاش خوبن

من هیچکاره زندگیشم

فقد میگه بابام

وضع مالی درستی هم نداره

کوووور شدم انتخابش کردم😭

کفر نگو عزیزم خدا قهرش میگیره معلومه که میبینه به این فکر نکردی که شاید نتیجه اصرار های خودت و پافشا ...

من از همون اولش میدونستم اشتباه کردم

ولی اون چرا فراموشم کرد

چرا دستمو نمیگیره

آبجی بخدا اینجا جهنمه داغونم شدم ی مرده متحرک

فدات شم گلم میدونم چی میگی ولی بخدا بخداااااا این راهش نیست

کسایی ک خودکشی کردن ب کجا رسیدن؟ مشکلشون حل نشد و این زندگیو با گناه تموم کردن خب میخوای دنیا و اخرتت و تا ابد تو عذاب بمونی؟؟

اولا سنی نداری بعدشم سعی کن با اخلاقش یکم بسازی تلاش کن خیلی زیاد تو الان ناامیدی نزار شیطان گولت بزنه بخدا پشیمون میشی تلاش کن برا درست شدن زندگیت.

من از همون اولش میدونستم اشتباه کردم ولی اون چرا فراموشم کرد چرا دستمو نمیگیره

مطمعن باش که میگیره مگه میشه خدا به این بزرگی و مهربونی بنده هاش رو فراموش کنه عزیزدلم شاید داری امتحان میشی توی این موقعیت هرچقدر به خدا نزدیک تر باشی بیشتر آرامشی داری قوی تر میشی

بر چهره پر نور مهدی صلوات💛💫