Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 عنوان دوستان خواهشا بیاید😢 263 بازدید | 13 پست من تنبلی دارم این ماه لتروزل خوردم ۲۲موعده پریودمه کمر درد شدید مخصوصا شبا ودرد زیر شکم ایا امکان داره باردار باشم؟یا کیست اووردم؟😢😢 بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊 1396/02/15 | 11:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**تینا** عضویت: 1395/05/29 تعداد پست: 23014 انشالله بارداريواقعا چرا انقدر استرس به خودتون وارد مي كنيد هر چي خدا بخواد همونه خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 انشالله بارداريواقعا چرا انقدر استرس به خودتون وارد مي كنيد هر چي خدا بخواد همونه بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊
Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 انشالله بارداريواقعا چرا انقدر استرس به خودتون وارد مي كنيد هر چي خدا بخواد همونه اخه درد زیر شکمم مخصوصا قسمت چپ شبا که خواب ندارم یعنی طبیعی هس کسی اینجوری باردار بوده؟الانم قسمت راستم حالت سوزشی سوزن سوزن میشه بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊
آریانه عضویت: 1390/05/22 تعداد پست: 12913 عزیزم لتروزول کیست نمیاره کلا از فکرت پاکش کن ان شاالله که باردار باشیولی از عوارض قرض لتروزول گرفتگی و درد شکمی هست و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 عزیزم لتروزول کیست نمیاره کلا از فکرت پاکش کن ان شاالله که باردار باشیولی از عوارض قرض لتروزول گرفتگی و درد شکمی هست کمر درد چی؟عوارضشه ؟کی بی بی بزارم مشخص میشه؟۷روز به پریودم مونده بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊
آریانه عضویت: 1390/05/22 تعداد پست: 12913 بله ممکنه تو کمرم ایجاد کنه ۷ روز مونده خیلی زوده البته من خودم دو روز مونده بی بیم مثبت شد ولی اصولا زمانی که تاخیر افتاد باید بی بی بزاری و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
ماه_کوچک عضویت: 1395/12/07 تعداد پست: 701 من با این داروها باردار شدم یه چند ماهی طول کشید. قبل پریود هم کمر درد شدید و پا درد میگرفتم از قرصم هست عوارض داره
Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 من با این داروها باردار شدم یه چند ماهی طول کشید. قبل پریود هم کمر درد شدید و پا درد میگرفتم از قرصم هست عوارض داره اون ماه ک باردار شدی علائمت چی بود؟ بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊
Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 من با این داروها باردار شدم یه چند ماهی طول کشید. قبل پریود هم کمر درد شدید و پا درد میگرفتم از قرصم هست عوارض داره تا چندم قاعدگی اقدام داشتی؟ بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊
Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 کجایید؟ بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊
Maedeh مدیر استارتر عضویت: 1395/11/23 تعداد پست: 940 😢 بارداریم برام معجزست برای کنجد تو دلم صلوات میدین سالم بیاد تو بغلم😊
ماه_کوچک عضویت: 1395/12/07 تعداد پست: 701 اون ماه ک باردار شدی علائمت چی بود؟ شبیه علایم پریود بود فرقی نداشت پنج روز عقب افتاد ازمیشم مثبت شد بعد کم کم علایم امد
ماه_کوچک عضویت: 1395/12/07 تعداد پست: 701 تا چندم قاعدگی اقدام داشتی؟ هر وقت دکتر رفتم میگفت فولیکول غالب نداری ولی باردار شدم هر چی خواست خدا باشه همون میشه حتما مرتب برو دکتر