2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم توخونه میشینه انگار بی قراره دلش برا بیرون تنگ میشه کسی میدونه چرا . خیانت هم نمیکنه مطمئنم

میشه برای سلامت دنیااومدن بچم دعاکنیدیه صلوات بفرستید.اون تمام زندگیه منه

من فک کردم فقط شوهر من کرم داره 😑😑😑 دیگه عادت کردم درست نمیشه 

کودکانه دوستم بدار ‌                                                                             مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ما هم شوهر داریم .شوهر ماهم اینطوره 😅 نه فقط خودت

والا بخدا

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
داداش منم این طوریه 

داداش بزنه در باسن خیلی زشته  

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

[QUOTE=332941210]شوهرم توخونه میشینه انگار بی قراره دلش برا بیرون تنگ میشه کسی میدونه چرا . خیانت هم نمیکنه مطمئنم[/QUOTلابد از مجردی عادت داره بره بیرون . من داداشم و شوهر خواهرم اینطورن . تو خونه بشون خوش نمیگذره 

هر دومون لنگه همیم.... سندروم دست بیقرار داریم 😂😂😂

هدف امسالم. 100تا کتاب بخونم، اپیزودهای رخ و مورخ وشاهنامه و کلیله دمنه رو همش رو گوش کنم. لک های صورتم پاک کنم، دندونم رو ارتودنسی کنم. و روکش کنم. شیمکم رو آب کنم، شونه هام رو قوی کنم.