یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گریه میکنم الان تو بدترین شرایطم تو جهنمم ولی خب چه میشه کرد انقدر با خدا حرف میزنم شبا که بیهوش میشم به امید یه معجزه تو زندگیم ولی تا به حال معجزه نشه حتما لایق معجزش نیستم دیگه
از خدا کمک میخوام توسل به ائمه که برام دعا کنن ب اذن خدا و باز هم ب اذن خدا مشکلم حل شه الان هم سالهاست ی مشکل جدی دارم ک با فکر بهش دلم مررررگ میخاد باز هم ولی امید دارم خداروشکر
آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومنخدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
شاید فقط تصور میکنم بنبسته! اول باید ببینم مشکلم چیه؟ بعد اونو با دوستای دلسوز و البته عاقل مطرح میکنم که حداقل اونا به من مشورت بدن یا حتی ممکنه بتونن یه راهکار بدن.
یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مالتو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️