2777
2789

اونطوری که احساس کنید تو بدبختی فرو رفتید و راه نجاتی نیست براتون 

چطوری سر پا بشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبورم ادامه بدم ولی خیلی گوشه گیر شدم

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

گریه میکنم الان تو بدترین شرایطم تو جهنمم ولی خب چه میشه کرد انقدر با خدا حرف میزنم شبا که بیهوش میشم به امید یه معجزه تو زندگیم ولی تا به حال معجزه نشه حتما لایق معجزش نیستم دیگه

خدایا شکرت🤍

از خدا کمک میخوام توسل به ائمه که برام دعا کنن ب اذن خدا و باز هم ب اذن خدا مشکلم حل شه الان هم سالهاست ی مشکل جدی دارم ک با فکر بهش دلم مررررگ میخاد باز هم ولی امید دارم خداروشکر

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون

اول می‌شینم به این فکر می‌کنم که چرا به بن رسیدم؟

شاید فقط تصور می‌کنم بن‌بسته! اول باید ببینم مشکلم چیه؟ بعد اونو با دوستای دلسوز و البته عاقل مطرح می‌کنم که حداقل اونا به من مشورت بدن یا حتی ممکنه بتونن یه راهکار بدن.

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️