2777
2789
عنوان

اونایی که ته‍ران زندگی میکنن میشه بیاین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 28 پست
نمیدونم گلم ولی قطعا ارزون تر از جاهای دیگه هستن اگه تونستم حتما واست میپرسم چون من اونجا تشکیل پرون ...

ممنون گلم بعدشم بپرس باید جلوتربرم وقت بگیرم یا هروقت دردم گرفت برم بستریم میکنن

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

ممنون گلم بعدشم بپرس باید جلوتربرم وقت بگیرم یا هروقت دردم گرفت برم بستریم میکنن

باشه گلم حتما میپرسم

ولی قبل از عید مطب دکترم بودم کسایی که اونجا زایمان کرده بودن میگفتن اگه سزارین باشی وقت میگیری ولی وقتی طبیعی باشی میری اورژانسی هم بستری میکنن اما بازم باید مطمئن بشم

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باشه گلم حتما میپرسم ولی قبل از عید مطب دکترم بودم کسایی که اونجا زایمان کرده بودن میگفتن اگه سزاری ...

ممنونم عزیزم چون من از شهرستان ورامین باید برم رام یکم دوره نمیشه بپرسم حداقل ۱/۵ساعت راهه تا میدان ونک

ممنونم عزیزم چون من از شهرستان ورامین باید برم رام یکم دوره نمیشه بپرسم حداقل ۱/۵ساعت راهه تا میدان ...

خواهش گلم ❤️ ان شاءالله که به سلامتی زایمان کنی 

عزیزم جنسیت نی نیت مشخص شده چیه؟

سلام عزیزم خوبی فداتشم

نی نیم پسره عزیزم 

دیروز رفتم بیمارستان بقیه الله نامه بهم دادن رفتم بلوک زایمان 

ماما و پرستار میگفتن حدود سه میلیون میشه هزینه زایمان طبیعی آزاد ولی یه پرستار گفت به حرف کسی گوش نده برو از حسابداری بپرس 

خلاصه رفتم حساب داری گفت حدود ۱۲ یا ۱۳ میلیون میشه 🤯 من از تعجب داشتم شاخ در میوردم بعدش گفتن آزاد تعرفه ش فرق کرده و گرون تره

خلاصه بهم گفتن تعرفه های بیمارستان چمران ارزون تره

بیمارستان چمران هم خیلی مجهز و عالیه اتفاقا یه خانومی اونجا بود گفت میخواد بره چمران تشکیل پرونده بده 

شماره شو پیدا کردم ولی هنوز فرصت نکردم واست زنگ بزنم 

حتما پرس و جو میکنم عزیزم ببینم اونجا چطوره

چون سال ۱۴۰۰ توی سایت بیمارستان چمران زدن طبیعی رو واسه همه رایگان انجام میدن الان باید ببینم چطور شده

سلام عزیزم خوبی فداتشم نی نیم پسره عزیزم  دیروز رفتم بیمارستان بقیه الله نامه بهم دادن رفتم ب ...

سلام مهربونم خوبم ممنون شماخوبی؟؟

انشاالله سالم بغل بگیریش عزیزدلم😍

مرسی فداتشم ببخش تو رو خدا به زحمت افتادی.

اینجوری که زیاده هزینش واسه بیمارستان دولتی داره قیمت خصوصی میگیره.

من ازون شب دلم خوش بود که میرم همون بقیه االله که شانس من اونم داره گرون میگه.اخه دولتی انقد نباید باشه گلم  اونم طبیعی

سلام مهربونم خوبم ممنون شماخوبی؟؟ انشاالله سالم بغل بگیریش عزیزدلم😍 مرسی فداتشم ببخش تو رو خدا به ...

فدات شم عزیزم همچنین ❤️😍 

دقیقا منم خیلی تعجب کردم واقعا داره گرون میگه

چمران و ولیعصر هم میپرسم حتما بهت میگم گلم 

من دو هفته دیگه ولیعصر نوبت سونو دارم اونجا میرم حسابداری واست میپرسم 

فدات شم عزیزم همچنین ❤️😍  دقیقا منم خیلی تعجب کردم واقعا داره گرون میگه چمران و ولیعصر هم می ...

ممنون عزیزدلم.

گلم فقط میخوام مطمئن باشم که بخش زایشگاش خوب باشه برخوردشون.

چون من سراین دوتا بچم خیلی ترسیده شدم ازبس باهام بدرفتاری کردن

ممنون عزیزدلم. گلم فقط میخوام مطمئن باشم که بخش زایشگاش خوب باشه برخوردشون. چون من سراین دوتا بچم ...

فدات بشم ، چمران و بقیه الله رو جفتش رو میگن عالیه

ولی هنوز وقت نکردم برم چمران رو ببینم فقط شنیدم میگن خوبه

فدات بشم ، چمران و بقیه الله رو جفتش رو میگن عالیه ولی هنوز وقت نکردم برم چمران رو ببینم فقط شنیدم ...

ممنون عزیزم لطف کردی انشاالله هرچی ازخدامیخوای خدابهت بده.

دکترم گفت خودم میگم کجا بری چندتابیمارستان خصوصی هست که همکارم اونجا توبخش زایمان هست میگم بری اونجا