2777
2789
عنوان

قضاوتم میکنید؟ هر چی بگید ازادید

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 43 پست
چون بچه ها الکی داشتن نمره میگرفتن

همه آدم ها همین حس رو دارن طبیعیه 

خیلی وقتا معلما الکی نمره میدن

ولی اینکه گفتی جلوه خوبی نداشته الان در نظر بقیه اینجور میاد که شما نمره کامل گرفتی و از اینکه دوستت نمره بگیره ناراحت شدی

بعد هم زیاد روی مسئله مانور دادی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🫤🙄چرا این روزای خوبتو ب کام خودت تلخ میکنی؟؟دختره چ دوست داره هی یماد پیشت،من بودم نکاتم نمیکردم بعد اینکه ب معلم گفتی دروغ میگه

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم فستیوال انار در هلبجە کوردستان عراق ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

قضاوتت نمیکنم چون سنت کمه 

اما دخترجون اون نیم‌نمره هیچ تاثیری هیچ‌جای زندگیت نداشته ،همینکه نمیدونی نهایی فقط معدل کتبی تاثیر داره نه مستمرها یعنی امیدی بهت نیست

همین حالا که سنت کمه رفتارت رو درست کن‌و اینقدر عقده‌ای نباش،اون دختر با اینکه بهش ظلم کردی چقدر باشخصیت رفتار کرده

خدا همچین دوستی مثله تورو نصیب هیچکی نکنه

ما از جونو دل میزاشتیم رفیقمون ک سوالیو بلد نبود بهش میرسوندیم ک نمرش بره بالا

تو همین نیم نمره هم بچشمت اومد؟ عهههههه تو دیگه کی هستی

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

فردا پس فردا اون رفیق صمیمیت برات میمونه، نه اون نیم نمره ای که بابتش داری حرص میخوری ، به تو چه که نیم تره اضافی داد مگه از نمره تو کم کرد داد با اون، الان هرچی توضیح بدیم نمیتونی بفهمی ولی بعداً میفهمی که نمره هیچ تاثیری تو زندگیت نداره، ولی من جای رفیقت باشم دیگه باهات دوستی نمیکنم چون دوستی و رفاقت بلد بودن میخواد که تو نیستی 

کاربری دست ٣ نفره

من همیشه شاگرد اول بودم 

هر کی هر سوالی داشت جواب میدادم 

کتابا و جزوه هامو به همه میدادم کتابای تستم همیشه دست این و اون بود 

هر کی می‌پرسید چقد خوندی راستش رو میگفتم 

رتبه ام هم دو رقمی شد بدون این کارا که بعضیاتون میکنید :| 

.

تو مشکلت با نمره دادن معلم نبوده مشکلت با نمره گرفتن رفیقت بوده چون حس میکردی حقت ضایع شده

ولی بدون بعدا میفهمی چقدرررر حرکتت بچگانه بوده

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

منی که تو ارشد به استاد گفتم دو نمره از من کم کن یه نمره به دوستم بده تا مشروط نشه 

انقد گیر نمره نباش بعدا میفهمی هیچ ارزشی نداره

فقط 43 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد دو سالگی همین نی نی 🤭😍

از دوستتون عذر خواهی کنین 

بهترین کار همینه چون کارتون زشت بوده 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد