2777
2789

سلام

به تازگی فهمیدم بخاطر عوارض بیهوشیpcoشدم

چند روزه تخمدان راستم خیلی درد می‌کنه حتی معذرت می‌خوام موقع نزدیکی اذیت میشم بخاطر دردش

هنگام اجابت مزاج هم درد میگیره

علتش چیه؟

جلوگیری هم ندارم

حس میکنم بزرگ شده بیش از حد و اذیتم 

حاملگی خارج رحمه یا بارداری یا کیست ؟!

تا اردیبهشت نوبت دکترم نمیشه ، اگه کیسته چی بخورم تا اونموقع حداقل جلوی پارگی کیست رو بگیره؟!

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

آخه این که مشخص نیست چیه ما چی بگیم تو بخوری اومدو باردار بودی بارداری که هر چیزی نمیشه خورد

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنلاین ویزیت شو

🥺ی دکتر خوب معرفی میکنید؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ 🌸دوستتـ«همسرم»ـدارم🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

اگر دردش اذیتت میکنه تا اون موقع صبر نکن برو همون دکترت یا دکتر دیگخ

الان دکتر هست مگه؟🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه این که مشخص نیست چیه ما چی بگیم تو بخوری اومدو باردار بودی بارداری که هر چیزی نمیشه خورد

دو روز مونده به موعدم 

نمیدونم واقعا

میترسم کیست باشه پاره شه بازم برم زیر تیغ جراحی😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥺ی دکتر خوب معرفی میکنید؟

شهر ما یه دکتر متخصص هست ویزیت آنلاین داره اگه اینستا داری پیش رو بدم 

دکتر خوب و قدیمیه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

دو روز مونده به موعدم  نمیدونم واقعا میترسم کیست باشه پاره شه بازم برم زیر تیغ جراحی😭

یه سونو برو 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

شهر ما یه دکتر متخصص هست ویزیت آنلاین داره اگه اینستا داری پیش رو بدم  دکتر خوب و قدیمیه

مرسی عزیزم پیجشو بده

فقط هزینه ویزیت رو بدونم🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه سونو برو 

سونوگرافی های اینجا همه بستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم پیجشو بده فقط هزینه ویزیت رو بدونم🥺

نمیدونم والله پیام بدید جواب میدن من متخصص داخلی میرم با بیمه کارکنان دولت ۱۱۰ میدم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نمیدونم والله پیام بدید جواب میدن من متخصص داخلی میرم با بیمه کارکنان دولت ۱۱۰ میدم

مرسی گلم ، پیجشو بده لطفا ، پیام بدم ببینم چی بسرم اومده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی عزیزم پیجشو بده فقط هزینه ویزیت رو بدونم🥺

دایرکت بنویس ویزیت بفرست خودشون تماس میگیرن

مرسی گلم ، پیجشو بده لطفا ، پیام بدم ببینم چی بسرم اومده

این رو استوری کردن