2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از شرم حذف کردم فقط خواستم بگم که تو گفای این یعنی دوستت دارم .چیزی رو نپرسیدن که ترجمع کنی خاک ت ...

خاک تو سر فرهنگ خودت بی شخصیت به تو هیچ ربطی نداره من چی گفتم  سرت تو کار خودت باشه نخود هراش نباش هروقت ریپلی زدم روت جواب بده یه تورو کم داشتم فقط با فرهنگگگگگگ

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

قاراگیلم یعنی چی بچه ها

انو من دقیق میدونم معنیشو 

یعنی سیاهی چشمم .وقتی کسی رو خیلی دوست داری میگن

وقتی از زندگی کسی خبر ندارین به راحتی قضاوتش نکنین . ۱۹ سالمه به زور خانواده تجربی برداشتم پشت کنکورم 
ایشون گفتن که این یعنی دوستت دارم  خواستم به زبون خودش جواب داده باشم  وگرنه من برای همش ...

افرین بهت مدال طلا دادن

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍

یری گت 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
ایشون گفتن که این یعنی دوستت دارم  خواستم به زبون خودش جواب داده باشم  وگرنه من برای همش ...

کی اینجور ادما از رو زمین برداشته میشن یه نفس راحت بشه کشید

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.