2777
2789

میشه لطفا حستونو راجب آینده ی شغلیم بگید بنظرتون تا سال بعدی استخدام یه جای دولتی میشم.؟ 

ایا ارشد قبول میشم؟ 

راجب ازدواجم هم ممنون میشم حستونو بگید کِی هستش 

تشکر فراووون

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون عزیزم همینکه جواب دادین برام کافیه 🫂❤

خواهش

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
ممنون عزیزم همینکه جواب دادین برام کافیه 🫂❤

تاپیک آخر مو بخونی میبینی همه رو درست جواب دادم 

گفتم مال توروهم بگم شاید درست دراومد

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.
تاپیک آخر مو بخونی میبینی همه رو درست جواب دادم  گفتم مال توروهم بگم شاید درست دراومد

ممنونم گلم لطف کردین ❤

حستونو راجب ازدواجمم بگید کِی هستش و چجورر شخصی 

ممنون میشم

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

ممنونم گلم لطف کردین ❤ حستونو راجب ازدواجمم بگید کِی هستش و چجورر شخصی  ممنون میشم

ازدواج خوبی خواهید داشت 

ممنون گلم از وقتی که گذاشتی و پاسخ دادی❤❤🫂😘

خواهش🥰🫶

تاپیک آخر مو بخونی میبینی همه رو درست جواب دادم  گفتم مال توروهم بگم شاید درست دراومد

برای من رو هم میگید؟ 

ازدواجمبا نامزدم دوباره درست میشه؟ 

استخدام میشم امسال؟ 

برای من رو هم میگید؟  ازدواجمبا نامزدم دوباره درست میشه؟  استخدام میشم امسال؟

ن 

اره

ولی استخدام  نمیشم امسال  چون مدرکم هنوز اماده نیست  فقظ برای سنجیدن حستون برای سوا ...

تاپیک قبلم رو بخونی میبینی همه رو درست گفتم رفتن و اومدن گفتن درست گفتی

بهترین ها براتون اتفاق بیفته