2777
2789
عنوان

دعوای من و شوهرم 😢 حق با کیه

338 بازدید | 22 پست

سلام ، دوستان ما رفته بودیم مسافرت همراه خالم اینا ، ما با ماشین خودمون اومدیم خالمم با ماشین خودش ، من و دختر خالم و شوهرم تصمیم گرفتیم بریم ساندویچ بخوریم ، خالم اینا راه رو گم کرده بودن و شوهرم رفته بود پی اونا هر چی منتظر بودیم نیومد گفتم برم واسه خودم و دختر خالم غذا بگیرم تا شوهرم بیاد واسه اون بگیرم واقعا گشنه م بود ، شوهرم وقتی اومد فهمید واسه اون سفارش ندادم خیلی بهش بر خورد گفتم خب منتطر بودم نیومدی الان برات سفارش میدم ، جلو دختر خالم گفت غذات خوردی گمشو تو ماشین و خفه شو غذا نمیخوام ، بعدم رفت این ماجرا رو به خالم و شوهر خالم گفت ، تو اتاق من و دختر خالم بودیم  اومد گوشیمو یهو خیلی بد ازم گرفت و دستش حالت تهدید آورد صبح ۶ بلند مشی بند و بساط جمع میکنی بریم ، تو راهم خداروشکر دختر خالم نبود که اینارو بشنوه اینقدر اذیتم کرد گفت بیشعوری احمقی گ﮼﮼﮼ خوردی برام سفارش ندادی تا خود خونه اینقدر چیزی بارم کرد حالم ازش بهم خورد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید براشوهرتم سفارش میدادی ونگه میداشتی میگفتی ماگرسنمون بود خوردیم اینم سهم تو ولی خب شوهرتم دیگه شوره توهینودرآورده اسمون به زمین نیومده بود که

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

تو مسافرت باید صبور تر بود باید براش صبر میکردی البته اونم زیادی گندش کرده انگار دلش از جای دیگه پر بوده

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍