بستنی_قیفی_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 374 عنوان چرا نمیتونم رژیمم رو رعایت کنم 551 بازدید | 37 پست خیلی ناراحتم .همش میخورم .دو روز رژیمم رو رعایت میکنم .روز سوم یادم میره. موقع غذا خوردن عذاب وجدان دارم اما میخورم .از هیکلم بدم میاد .یه خیکی گنده .موقع مهمونی رفتن عزا میگیرم .بدجوری اعتماد به نفسم رو گرفته .شب میگم فردا رژیم میگیرم .فرداش یادم میره،میلیونی پول رژیم و باشگاه و قرص لاغری دادم .فایده نداره .به لاغرها حسودیم میشه .هیچی اندازه ام نیست .خجالت میکشم .چرا نمیتونم وزنم رو کم کنم .۱۰ کیلو اضافه دارم صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم . 1403/01/04 | 00:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بستنی_قیفی_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 374 چکار کنم به رژیمم پای بند بمونم صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .
بستنی_قیفی_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 374 خسته شدم .از این ضعف اراده .هر کی شروع به رژیم کرد لاغر شد جز من صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .
بستنی_قیفی_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 374 چند كيلويي منم رژيمم ٨٥ ميخوام بشم ٦٥ ۷۰ صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .
zhiv_20 عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 6747 به اون نتیجه خوبه فکر کن و برای خودت پاداش بزار و همینطور برعکس یک روز در ماه رو آزاد باش و یه وزن هدف در نظر بگیر مثلا بگو من وزن الانم ۷۰ عه به ۶۵ برسم « غذای مورد علاقت » به عنوان جایزه میخوری تا کم نکنی حق نداری به اون غذا لب بزنی « اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷
ویژ_ویژ عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 10179 منم ۷۲ بودم تو ۶ ماه بدبختی شدم ۶۶ باید بشم ۶۰ یا ۶۳ حداقل
بستنی_قیفی_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 374 شیرینی شکلات هله هوله ساندویچ رو که میبینم ،کنترلم رو از دست میدم .وقتی میخرم فقط عذاب وجدان .حتی از خوردنش لذت نمیبرم صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .
بستنی_قیفی_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 374 خوبه كه نه .گرد گردم صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .
بستنی_قیفی_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 374 منم ۷۲ بودم تو ۶ ماه بدبختی شدم ۶۶ باید بشم ۶۰ یا ۶۳ حداقل خوشبحالت صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .
مطمد عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 1679 ببین فقط باید واقعا بخوای لاغر کنی...منم همینطوری بودم ..تازه ۱۵ کیلو اضافه داشتم...که خداروشکر ۱۰ کیلوشو کم کردم..
بستنی_قیفی_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 374 ببین فقط باید واقعا بخوای لاغر کنی... منم همینطوری بودم ..تازه ۱۵ کیلو اضافه داشتم...که خداروشکر ۱۰ ... افرین صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .