2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم رژیمم رو رعایت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 37 پست
به اون نتیجه خوبه فکر کن  و برای خودت پاداش بزار و همینطور برعکس  یک روز در ماه رو آزاد ...

چرا اینقدر ولع خوردن دارم ؟ از بچگی هم همیشه خورد و خوراکم به راه بوده .حسرت خوردن نداشتم .اما انگار سیری پذیر نیستم 

صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خاک برسرم همین طورم از ۷۹شدم ۷۴ امشب مثل چی نشستم خوردم چنان خوردم که معدم درد گرفته 

خدا نکنه .این حرفا چیه .حالا انشالله زیاد اضافه نشده باشه

صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .
چرا اینقدر ولع خوردن دارم ؟ از بچگی هم همیشه خورد و خوراکم به راه بوده .حسرت خوردن نداشتم .اما انگار ...

عزیزم چند وقت که کم بخوری معدت کوچیک میشه و واقعا بیشتر از اون نمیتونی بخوری! دقیقا میشه مثل یه لیوان که تا یه جایی پر میشه

اما من چند وقتی از زیره استفاده کردم خیلی خوب شکمم رو جمع کرد

و از هیچ دمنوشی مثل این نتیجه نگرفتم

اگه میل به شیرینی جات داری از قرص جوشان منیزیم استفاده کن بهتر میشی

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

خدا نکنه .این حرفا چیه .حالا انشالله زیاد اضافه نشده باشه

مم سریع چاق میشم یک بدی هم که دارم همیشه یبوستم شکمم مثل حامله های 

شوهرم و دخترم بهم میگن پاندا 

خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن 
عزیزم چند وقت که کم بخوری معدت کوچیک میشه و واقعا بیشتر از اون نمیتونی بخوری! دقیقا میشه مثل یه لیوا ...

خیلی شکم و پهلو دارم .زیره رو چطوری استفاده کنم ؟

دعا کن منم بتونم بازم کم کنم..واینکه این همه کم کردم دوباره برنگرده....همش استرس دارم...انشاالله شما ...

حتما میتونی .۶ کیلو کم شده ،۶ کیلو دیگه هم کم میشه

مم سریع چاق میشم یک بدی هم که دارم همیشه یبوستم شکمم مثل حامله های  شوهرم و دخترم بهم میگن پان ...

منم یبوست شدید دارم .شیاف یا قرص استفاده میکنم که خیلی اذیت میشم.به درمان خوراکی (آلو .انجیره.روغن زیتون) جواب نداده

خیلی شکم و پهلو دارم .زیره رو چطوری استفاده کنم ؟

من هم دم کرده رو استفاده میکنم 

هم آسیاب

دم کرده مثل چای میمونه با آب جوش اجازه بده دم بکشه

راه دوم اینه که آسیاب کنی و بریزی داخل ماست با کمی نمک استفاده کنی من چون طمعش رو دوست دارم استفاده میکنم شمام امتحان کن ایشالا که خوشت بیاد و نتیجه بگیری ☺️♥️

من قبل ازدواج ۴۷ بودم الان شدم‌۶۰ 😐 هر روز که تصمیم‌می‌گیرم‌رژیم‌بگیرم‌شوهرم‌کلی خوراکی‌و‌غذا می‌گی ...

چه لاغر و خوب بودی .من همیشه تپل بودم

ولی عزیزم از زیره زیاد استفاده نکن چون میگن پوست رو خراب می‌کنه این تجربه شخصی من نیست اما شنیدم 

گفتم بهتون بگم ☺️

من هم دم کرده رو استفاده میکنم  هم آسیاب دم کرده مثل چای میمونه با آب جوش اجازه بده دم بکشه ...

ممنونم. چای روزی یکبار ؟ با ماست هم روزی یکبار ؟