بستنی_قیفی_رنگی مدیر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 374 عنوان چرا نمیتونم رژیمم رو رعایت کنم | مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 37 پست خیلی ناراحتم .همش میخورم .دو روز رژیمم رو رعایت میکنم .روز سوم یادم میره. موقع غذا خوردن عذاب وجدان دارم اما میخورم .از هیکلم بدم میاد .یه خیکی گنده .موقع مهمونی رفتن عزا میگیرم .بدجوری اعتماد به نفسم رو گرفته .شب میگم فردا رژیم میگیرم .فرداش یادم میره،میلیونی پول رژیم و باشگاه و قرص لاغری دادم .فایده نداره .به لاغرها حسودیم میشه .هیچی اندازه ام نیست .خجالت میکشم .چرا نمیتونم وزنم رو کم کنم .۱۰ کیلو اضافه دارم صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم . 1403/01/04 | 00:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_آیاز عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 1555 چه لاغر و خوب بودی .من همیشه تپل بودم آره الان از خودمبدم میاد 😔
بستنی_قیفی_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 374 ولی عزیزم از زیره زیاد استفاده نکن چون میگن پوست رو خراب میکنه این تجربه شخصی من نیست اما شنیدم&nbs ... س ی ن ه ام کوچکه .شکمم بزرگ ،جذابیت زنونه ندارم😟😟 صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .
zhiv_20 عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 6742 ممنونم. چای روزی یکبار ؟ با ماست هم روزی یکبار ؟ بله ؛ الان که ماه رمضون هستش اما من قبل از روزه داری آسیاب شدش رو قبل از هر وعده ( غیر از صبحانه) استفاده میکردمدمی رو هم میتونید روزی ۲ بار الی ۱ بار استفاده کنید « اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷
بستنی_قیفی_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 374 آره الان از خودمبدم میاد 😔 عزیزم صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .
roz2424 عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 3345 عزیزم چند وقت که کم بخوری معدت کوچیک میشه و واقعا بیشتر از اون نمیتونی بخوری! دقیقا میشه مثل یه لیوا ... زیره سبز یاسیاه چطوری میخوری-؟؟
بستنی_قیفی_رنگی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 374 بله ؛ الان که ماه رمضون هستش اما من قبل از روزه داری آسیاب شدش رو قبل از هر وعده ( غیر از صبحانه) اس ... ممنونم. حتما آسیاب میکنم صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .
zhiv_20 عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 6742 زیره سبز یاسیاه چطوری میخوری-؟؟ زیره سبز عزیزم من استفاده کردم توضیح دادم طریقه استفادش رو میتونید بخونید 🥰💞 « اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷
امیدواوا عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 6155 عزیزم من ارامشت رو دوست دارم چقدر قشنگ با بچه ها حرف زدی هرروزعصر برو پیاده روی الان ماه رمضانه روزه بگیر افطار کم بخور وزود بخواب سحرم یه ذره