2777
2789
عنوان

چرا نمیتونم رژیمم رو رعایت کنم

548 بازدید | 37 پست

خیلی ناراحتم .

همش میخورم .دو روز رژیمم رو رعایت میکنم .روز سوم یادم میره. موقع غذا خوردن عذاب وجدان دارم اما میخورم .از هیکلم بدم میاد .یه خیکی گنده .موقع مهمونی رفتن عزا میگیرم .بدجوری اعتماد به نفسم رو گرفته .شب میگم فردا رژیم میگیرم .فرداش یادم میره،میلیونی پول رژیم و باشگاه و قرص لاغری دادم .فایده نداره .به لاغرها حسودیم میشه .هیچی اندازه ام نیست .خجالت میکشم .چرا نمیتونم وزنم رو کم کنم .۱۰ کیلو اضافه دارم

صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کنم به رژیمم پای بند بمونم

صد سال دیگه هممون خاطره ایم ، البته اگر کسی به یادمون بیاره و برامون یه قاب عکس در نظر بگیرن ، وقتی تموم شدن به همین راحتیه ، یه کم مهربون تر باشیم .

خسته شدم .از این ضعف اراده .هر کی شروع به رژیم کرد لاغر شد جز من

چند كيلويي  منم رژيمم ٨٥ ميخوام بشم ٦٥

۷۰

به اون نتیجه خوبه فکر کن 

و برای خودت پاداش بزار و همینطور برعکس 

یک روز در ماه رو آزاد باش 

و یه وزن هدف در نظر بگیر مثلا بگو من وزن الانم ۷۰ عه به ۶۵ برسم « غذای مورد علاقت » به عنوان جایزه میخوری تا کم نکنی حق نداری به اون غذا لب بزنی 

« اگه این امضا رو خوندی میشه برام یه صلوات هدیه کنی ؟» 🌷

شیرینی شکلات هله هوله ساندویچ رو که میبینم ،کنترلم رو از دست میدم .وقتی میخرم فقط عذاب وجدان .حتی از خوردنش لذت نمیبرم

منم ۷۲ بودم تو ۶ ماه بدبختی شدم ۶۶ باید بشم ۶۰ یا ۶۳ حداقل

خوشبحالت

ببین فقط باید واقعا بخوای لاغر کنی... منم همینطوری بودم ..تازه ۱۵ کیلو اضافه داشتم...که خداروشکر ۱۰ ...

افرین