2777
2789

دوس پسرم در واقع ،قرار بیاد خواستگاری یکی دوبارم گفته خودم گفتم فعلا واس خواستگاری زود بخاطر من دوسال پیش یکی دوتا دختر که میخواستنش رد کرد با هم بودیم یه بار کات کردم نمیدونست من اصلا تل دارم ولی ایدی که من قبلا می ذاشتم  همش رو اکانتش میزاشت هیچ وقت پاکش نمی کرد فقط بین اکانتاش عوضش میکرد ،چن باری ناشناس بهم یام داده که بیادتم ،دوست دارم اینا ولی خودش معرفی نمی کرد 

ولی چن وقت پیش که دوباره اوکی شدیم شهرش دور حدودا ۷ ساعت اینا گفت میخوام بیام ببینمت 

منم بحثم شد باهاش گفتم تو منو واس هوس میخوای واش خودم نمیخوایی اینا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونم گفت 

اسکولی من اگه تو رو واس هوس میخواستم دیونه بودم این همه راه بیام همین شهر خودمون زیرخواب ۱۸ ساله زیاد  واس خودت میخوامت منم سر این حرفش واقعا بهم بر خورد 

همش حس میکنم چون قبلا پشتش بودم بخاطر این میخواد کنارم باش چون کمکش کردم پیشش موندم حس می کنم نکنه منو اصلا دوست نداره 

چن وقت پیشم استوریش دیدم گفته بود که اگه تو میخواستی هیچی چیکس بین ما فاصله نمی نداخت ممکن بود زمین بخوریم زخمی بشیم ولی میرسیم 

بعدم اهنگ خواننده ای که دوسش داشتم گذاشته بود که در مورد همین پشتت موندن اینا بود این فکر که بخاطر بودن پیشش منو میخواد یا اصلا این حرف زیر خوابش یعنی چی واره دیونم میکنه 

ببخشید طول کشید ،الان کاتیم  ولی برام مهم فکرمو درگیر کرده که منو واس خودم میخواست این حرفش چه ...

اگ دوسش داري بنظرم ي فرصت بهش بده چون ميدوني چيه پسري كه از ي شهر ديگه مياد سمت تو حتما اونجت ميتونست يكي بهتررو پيدا كنه خب اين دليلو بهت نگه چي بگه ؟ ك بهت ثابت شه واقعا دوست داره بنظرم خودت برو جلو و باهم خوب شين

اگ دوسش داري بنظرم ي فرصت بهش بده چون ميدوني چيه پسري كه از ي شهر ديگه مياد سمت تو حتما اونجت ميتونس ...

این حرفش بنظرت زشت نبود بهم برخورد من ۲۰ سالم اینکه به دختر ۱۸ ساله یا اصلا دخترای ۱۸ ساله فکر میکن بعد باعث نمی شه بره سمتش