2777
2789
عنوان

اگه حاجت داری بیا ... ❤️

191 بازدید | 23 پست

خوشگل خانما ، خانومای متاهل ، مجردا 😊🥰 

اگه حاجت داری این پائین برام بنویس برات دعا میکنم یدونه حمد و ۷ تا آیت الکرسی براتون میخونم انشالله حاجت روا بشید عزیزان من به حق این شبای بزرگ خدا حاجت همه مارو بده انشالله ❤️ ( اگه لایک تون کردم یعنی براتون دعا کردم و اون چیزایی که گفتم رو خوندم ) 

یه نذری رو میدونم خودم ازش بارها و بارها حاجت گرفتم شما ۳ تا سه شنبه پشت سر هم یه چیزی نذر میکنید نمیخواد چیز زیادی باشه مثلا با چندتا شکولات هم میشه نذر کرد ، شما نذر تون پخش میکنید همون اول با اولین نذری که میکنید نیت میکنید امام حسن رو واسطه میکنید پیش خدا که حاجت من و بده فقط ۳ هفته پشت سر هم وقفه نباید بیوفته ... انشالله که حاجت روا بشید ❤️ 

به همان درد بسوزی که سوزاندی ... 🪐 کاربری دست دوتا خانمه : ستاره و مریم ❤️

مريضيم خيلي زود خوب بشه 

زايمان راحتو خوبي داشته باشم بچمم سالم و سلامت باشه 

پسرم مريض نشه و صحيح سالم باشه 

زندگيمم رو به رسد هم مادي هم معنوي بشه 

يه حاجت ديگه كه تو دلم گفتم 

ممنونم عزيزم 

به نیت ازدواج وخوشبختیم التماس دعا ممنونم فقط ی سوال فقط سه تا سه شنبه نذری بدم؟دعا یا نمازی نباید خوند؟به نیت چه کسی نذری بدم؟چی بگم؟

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مريضيم خيلي زود خوب بشه  زايمان راحتو خوبي داشته باشم بچمم سالم و سلامت باشه  پسرم مريض ...

انشالله عزیزم زایمانت هم خودتون رو نگران نکنید آرامش روحی و روانی خیلی زایمانتون رو آسون میکنه خدا پسرتون رو براتون ببخشه ❤️

به نیت ازدواج وخوشبختیم التماس دعا ممنونم فقط ی سوال فقط سه تا سه شنبه نذری بدم؟دعا یا نمازی نباید خ ...

انشالله یه آدم به زیبایی دل قشنگه برات نصیب بشه جانم آره فقط همون هفته اول نیت کن امام حسن رو واسطه قرار بدید دست رد به سینتون نمیزنه 

برام دعا که خدا بهم بچه بده 

باشه جانم انشالله خدا دامن تو سبز کنه یه نی نی تپلی مالی بهت بده 😍❤️

انشالله یه آدم به زیبایی دل قشنگه برات نصیب بشه جانم آره فقط همون هفته اول نیت کن امام حسن رو واسطه ...

مرسی عزیزم چشم الهی خیر ببینی مهربونم

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم

امسال موقع دیدن اعلام نتایج از خوشحالی اشک ذوق بریزم و مهرماه یا بهمن ماه امسال دانشگاه باشم درحال تحصیل تو رشته پزشکی

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜
امسال موقع دیدن اعلام نتایج از خوشحالی اشک ذوق بریزم و مهرماه یا بهمن ماه امسال دانشگاه باشم درحال ت ...

انشالله عزیزم خانم دکتر آینده 😍

انشالله عزیزم خانم دکتر آینده 😍

مرسی بخاطر وایب قشنگی که بهم دادی    

یه صلوات مهمونم نمیکنین به نیت حاجت رواییم؟🤍🦋 ز هوشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد ، دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد✨💜