2777
2789
عنوان

یه پسری یه دختری رو میخواد ولی...

446 بازدید | 35 پست

هیچی نداره نه پول نه ماشین نه خونه، بنظر شما چیکار کنه؟ اول بره دنبال کار و تحصیل و تلاش خب سنش میرسه به ۳۰ و ۴۰ اونم ممکنه بعد از این مدت بازم نتونه مستقل بشه تازه جوونیش هم از دست رفته اگر هم از اول بره سمت دختره که اون قبول نمیکنه شما باشین چیکار میکنین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم ی مدت از فکر هر چی دختر بیا بیرون 

تا بتونی زودتر پیشرفت کنی و مستقل بشی و بتونی از پس یه زندگی نرمال بربیای

اگ از همین سن پایین بری دنبال دختر درگیر میشی انرژیت رو کم میکنه 

بعد هر زمان شرایطتت  نرمال شد ب فکر دختر باش 

اگ این دختر هم قسمتت  باشه قطعا نصیبت  میشه

بسپر ب خدا 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

بهش بگید قرار نیس ماشین خونه یا....اینا داشته باشین باهمدگ با کمک هم میتونید بهش برسید 

وقتی صبح زود⏰بدلیل کاهلی ازخواب برخاستن راب تعویق می اندازید این جمله را در ذهن مرور کنید:باید برخیزم و کاری را انجام دهم که برازنده یک انسان است💙🌱

یا میتونی در حین کار کردن و درست کردن یه زندگی نرمال 

با دختره حرف بزنی ولی خب تا چند سال باید تحمل کنه ممکنه در این راه شکست عشقی بخوری که دختره مورد بهتر بیاد با اون ازدواج کنه  یا ممکنه نه ب پای هم وایسین ک با هم زندگیتونو  بسازین  

اگ شکست عشقی بخوری  ممکنه تا ی مدت نخای ازدواج کنی چون ضربه خوردی  

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

بنظرم ی مدت از فکر هر چی دختر بیا بیرون  تا بتونی زودتر پیشرفت کنی و مستقل بشی و بتونی از پس ی ...

درست میگی فقط یه مسئله هست اونم این که یه زمانی آدم مستقل میشه که دیگه جوون نی و دیگه فایده ای نداره

یا میتونی در حین کار کردن و درست کردن یه زندگی نرمال  با دختره حرف بزنی ولی خب تا چند سال باید ...

این منطقی تره بنظرم ولی چرا دخترا اکثرا اینو متوجه نمیشن که طرف زمان لازم داره که خودشو جمع و جور کنه یه شبه که نمیشه ره صد ساله رو رفت

درست میگی فقط یه مسئله هست اونم این که یه زمانی آدم مستقل میشه که دیگه جوون نی و دیگه فایده ای نداره

دیگ شرایط جامعه اینطوریه  گاهی بین بد و بدتر باید یکیو  انتخاب کرد

کاملا درک میکنم حرفتو  واقعا اون شور و شوق کم میشه 

ولی خب خیلیا با دختر بودن و عاشق بودن و همو میخاستن ولی اینکه ازدواج کنن یا نکنن همش پنجاه پنجاهه

این منطقی تره بنظرم ولی چرا دخترا اکثرا اینو متوجه نمیشن که طرف زمان لازم داره که خودشو جمع و جور کن ...

اره میتونی باهاش دوست باشی ولی از اون پسرایی نباشی ک آخرش بری یکی دیگ رو بگیری😐 و این دختره رو وابسته کنی

خیلی از دخترا  کافیه طرفو بخان همه جوره  ب پاش وایمیسته حتی ۸ سال هم من دیدم

ولی ریسک نکن سخت کار کن زودتر مال خودت بشه

اره میتونی باهاش دوست باشی ولی از اون پسرایی نباشی ک آخرش بری یکی دیگ رو بگیری😐 و این دختره رو وابس ...

اره خب بعضیا درک و شعور دارن شرایط جامعه رو میسنجن ولی بعضی ها هم انگار طلبکارن یا درک نمیکنن اینجا ایرانه از پسر جوون بدبخت توقع خونه و ماشین چند میلیاردی دارن خب این بیچاره از کجا بیاره 

اگه یه دختر واقعا پسری رو بخواد پاش وایمیسه همه جوره . اگه میبینی میتونی بعد به دست اوردن اون دختر تلاشتو بیشتر کنی تا مرحله به مرحله خوشبخت ترش کنی اقدام کن اما اگه میبینی نمیتونی نه . ولی در کل که خیلی ادمها از صفر شروع کردن و بالا رفتن همه که از اول زندگیه شاد و مفرحی نداشتن . 

این منطقی تره بنظرم ولی چرا دخترا اکثرا اینو متوجه نمیشن که طرف زمان لازم داره که خودشو جمع و جور کن ...

خب تو باهاش صحبت کن به عنوان یه دختر میگم که اگه واقعا دوستت داشته باشه قبول میکنه . اگرم قبول نکرد اینو بدون که دوستت نداشته و خداروشکر کن که حداقل تونستی بشناسیش . به هر حال همیشه که زندگی عالی نیست ممکنه یه وقتا توی زندگی یه مشکلاتی پیش بیاد که نیاز به صبر داشته باشه اگه اون طرف بخواد پشتتو خالی کنه که دیگه زندگی ، زندگی نمیشه .