2777
2789
عنوان

کمک کسایی که سگ دارن بیان تروخدا

96 بازدید | 11 پست

سگ اوردیم باید چیکار کنم ؟ ببرم پیش دامپزشک ؟ واکسن داره ؟ غذا چی بدم؟ چطور بشورمش ؟ من هیچی نمیدونم ما سگ نخواستیم اصلا غیر منتظره بود سگ کوچولو رو از زیر بارون برداشته آورده خونه میگه بزرگش کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😐😐سگ دارم ولی شما هیچی راجبش نمیدونی بهتره اول ببری دامپزشک اونجا کامل راهنماییت میکنن سگ خیابونی ...

من کاملا مخالفم گفتم نباید میاوردی خونه سگ خیابونی تو خونه اذیت میشه ما هیچ علم و تجربه ای هم نداریم ولی کسی بهم گوش نمیده 

خرجش چقدره مثلا 

نمیدونم چقدره دقیق بستگی داره چه غذایی بهش بدین چه وسایلی تهیه کنید ،ویزیت هزینه واکسن ایناست دیگه من دوتا دارم ،واکسن یه سالشون پنج خورده ای هشت ماه پیش در اومد

نمیدونم چقدره دقیق بستگی داره چه غذایی بهش بدین چه وسایلی تهیه کنید ،ویزیت هزینه واکسن ایناست ...

😐😐😐 حالا پولش به کنار 

من میترسم اذیتش کنیم اشتباه ازش مراقبت کنیم میدونی چی میگم 

عزیزم اگر ی مدت نگهش داشتید ودیگه نخواستید پیشتون باشه لطفا لطفا تو خیابون ولش نکنید ،نمیتونه دوام بیاره ،لطفا یا واگذار کنید به ادم خوب ومطمئن یا ببرید بدید به پناهگاههای حیوانات همین العانم اگر نخواستید همین کارو بکنید ،موفق باشید

عزیزم اگر ی مدت نگهش داشتید ودیگه نخواستید پیشتون باشه لطفا لطفا تو خیابون ولش نکنید ،نمیتونه دوام ب ...

نه تو خیابون رهاش نکردیم از روستا آوردنش بالاخره راضی شون کردم ببرن بزارن سر جاش از مادر جدا شده حالت افسرده داشت هیچی هم نخورد 🥺