2777
2789
عنوان

یبوست بارداری کی تموم میشه😭

503 بازدید | 22 پست

خیلی درد بدیه تهوعم کم شده یبوستم شدید شده ده روزه دسشویی نرفتم😭😭😭 کیوی خاکشیر هزارتا کوفت زهرمارم کیخورم روزی یکونیم دولیتر اب میخورم انگار ن‌انگار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این مشکلو داشتم شددددیدددد ماما بهم گفت چکار کنم عااالی شذه یودم الان میگم بهت

صبح به صبح که بیدار میشی اب رو بزار روی گاز کمی ولرم بشه روبه داغ آب لیمو تازه اگر باشه گه چه بهتر اگرم نه همون ابلیموی معمولی با یه قاشق عسل طبیعی هم بزن معده خالی بخور ده دقیقه بعد هم دوباره اب ولرم بخور بعد صبحانه برای من معجزه کرد اصصصصلا دیگه تااخر بارداری هیچ یبوست نداشتم من حتی قبل بارداریمم یبوست داشتم توی بارداری بدتر شدم با این راهکار خیلی راحت شذه بودم

ایناییکه میگی میخوری باید دائم باشه.نه اینکه یک روز بخوری دوروز روز نخوری.شبها  قبل ازخواب یک سیب با پوست اروم اروم بخور که خوب بجوی..موثره خاکشیر باید درآب گرم خیس بخوره.اکر دراب سرد خیس کنی  یبوست میاره

پارسا پسرمامان😍