2777
2789
عنوان

وام بلو ب انک

292 بازدید | 15 پست

سلام من میخواستم از ب لوبانک وام بگیرم الان یه 30 تومن گذاشتم داخلش تا گردش حسابم بالا بره ولی از طرفی دانشجوم فیش حقوقی ندارم شرایط وامش چطوریه؟ فیش حقوقی یا ضامنی چیزی میخواد؟؟

هیچی نمیخواد. هر چی با حسابت بیشتر کار کنی بیشتر وام میده. خدا خیرش بده. به من یه وام بیست میلیونی داد اولش. بعد شش ماه یه وام ده میلیونی باز کرد.

الان وام اولی رو تسویه کردم. دوباره هشت میلیون باز کرده. 

ضامن نمیخواد

باید سه ماه این پول توی حسابت بخوابه

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیخواد. هر چی با حسابت بیشتر کار کنی بیشتر وام میده. خدا خیرش بده. به من یه وام بیست میلیونی د ...

آخه میگن سقف وامش ده میلیون شما چطور بیست تومن گرفتی 

بعد اینکه یه سوال دیگه دارم اینکه میگه سه ماه آخر میانگین شو وام میده . من ماه اول و دوم دو سه تومن داشتم الان این ماه سوم ۳۰ تومن گذاشتم داخلش میانگین سه ماه ۱۰ تومن میشه یعنی؟ یا باید این ۳۰ تومن بزارم سه ماه بمونه از اول 

فیش حقوقی چیزی نمی‌خواد هیچی؟ فقط باید پول بمونه ؟

نه هیچی نمیخواد

فقط میانگین سه ماه اخیر

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

آخه میگن سقف وامش ده میلیون شما چطور بیست تومن گرفتی 

کارکرد حسابم بالا بود. همه حساب ها رو ریختم داخل همین بلو. معمولا بیشتر بیست سی میلیون پول تو حساب بوده. چون ساخت و ساز خونه داشتیم، پول کارگرها رو من میدادم. واسه همین گردش حسابم بالا بود.

تا چهل میلیون هم میده 

از بلو گرفتی انقد؟ چون سقفش بین هشت تا ده میله فقط

گفتم بالاتر. کارکرد حساب من بالا بود. من دو تا وام همزمان هم بهم داد. یه دونه بیست میلیونی. سه ماه بعد هم یه ده میلیونی فعال شد.

میانگین چندماهه وام میده؟ چند درصده؟ 

بستگی به کارکرد حساب داره. معمولا بیست و چهار درصده. ولی مثلا برای من هجده درصد یکیشو حساب کرد. هر چی تراکنش و پول بیشتری تو حساب داشته باشی، جایزه خوش حسابی و مشتری خوب باشی، می‌تونه درصدش کمتر بشه.

تعداد ماه ها هم خودت تعیین میکنی. وام اول من دوازده ماه مهلت داشت. من هشت ماه تعیین کردم و تو هشت ماه تسویه کردم.

دومی ولی هشت ماه فرصت داشت. اونم باز شش ماهه تعیین کردم