2777
2789
عنوان

از وقتی ازدواج کردم حالم از عید به هم میخوره منی که عاشق عید بودم 🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 49 پست
خب ب خانوادش نون پنیر چایی شیرین بده

فکر خوبیه مرتیکه خسیس زبون نفهم

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب هیچی نپز میخواد چیکارت کنه ؟

فکر آبروی خودمم نره میگن چه زن بی فکری بود وگرنه گور بابای خودش و فامیلاش

دُنیایِ خُودم قانونِ خُودم😇🤹‍♀️🍀🦄🌈  بِخنـــد دوســتِ من :) وقتی میخنــدی قلــ💚بت جوونه میزنه 🌱
عمیقا درکت میکنم بچه هم که بیار هزار برابر بدتر میشه

عمرا بچه نمیارم حتی اگه مجبور شم خودمو بکشم

حق داری  کلن مردا همینن  شوهر منم همین  کاش منم هیچ وقت ازدواج نمیکردم

دقیقا خدا لعنتشون کنه. اخه مرد انقدر بیخیال فامیل خودت میخوان بیان بیشعور یه غلطی بکن 

خدا صبر بده بهت. یعنی میوه هم نمیخواد بگیره؟

نه منو تو منگنه میزارن همه کارارو خودم کنم 

اکثرا نفهمن مردا  بعدم همین حرفا و ب خودش بگو عزیزم منطقی اروم

میگم کلا غیر منطقیه نمیفهمه الان اصلا براش مهم نیس فردا مهمون داریم فقط به این فکر میکنه با داییش اینها نرفته شمال اندازه بچه دو ساله نمیفهمه

لابد میخواد با چایی و املت رد کنه مهمونی رو !

چون با داییش اینها نرفتیم شمال فقط غصه اون رو میخوره میخواد با من لجبازی کنه اخرش همه کارارو خودم کنم

چه شوهروخانواده شوهررومخی

خیلییی مادرشوهرم دید من بی حالم به روی خودش نیاورد گفت فردا میایم خونتون

دقیقا خدا لعنتشون کنه. اخه مرد انقدر بیخیال فامیل خودت میخوان بیان بیشعور یه غلطی بکن 

خوب بگو لیست براش اس ام اس کن بگو برو بگیر بیار نگیری هیچی درست نمیکنم 

اگه نیوردم درست نکن تا ابروش بره

میگم کلا غیر منطقیه نمیفهمه الان اصلا براش مهم نیس فردا مهمون داریم فقط به این فکر میکنه با داییش ای ...

خداصبرت بده چن ساله ازدواج کردی

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
خوب بگو لیست براش اس ام اس کن بگو برو بگیر بیار نگیری هیچی درست نمیکنم  اگه نیوردم درست نکن تا ...

الان رفته کپیده تو اتاق واقعا کاش میشد فرار کنم از دست خودش و خانوادش 

خداصبرت بده چن ساله ازدواج کردی

صبر نه نجاتم بده 😥 نزدیک چهار سال

صبر نه نجاتم بده 😥 نزدیک چهار سال

😞😞کاش درست بشع چون عمر ادم حیفه با اینجور ادما سر بشع

خاهر منم مجبورع دارع میسازع

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐