2777
2789
عنوان

از وقتی ازدواج کردم حالم از عید به هم میخوره منی که عاشق عید بودم 🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 49 پست
مادرشوهرم دیروز خودش گفت ما فردا میایم خونتون بعد گفت میخوای از افطار نیایم زحمت نشه یعنی خودش خودشو ...

چقدر بدجنسه ببخشیدا

تو هم بیخیال باش 

خانواده ی خودشن وقتی پسرشون بفکر نیست تو چرا جوش بزنی

اوناهم که اومدن بگو پسرتون خرید نکرده 

که بفهمن پسرشون اهمیت نداده

چون با داییش اینها نرفتیم شمال فقط غصه اون رو میخوره میخواد با من لجبازی کنه اخرش همه کارارو خودم کن ...

شما هم کاری نکن والا

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوم گرامی خواهر من شما این جا با درد دل کردن جز با شنیدن چه شوهر دیو صفتی و  نفهمی و فلان و بهمان چیزی به دست نمیارید. شما با شوهرتون باید برید پیش مشاور و متخصص خبره. مدام و مستمر. باید با هم درست و اصولی صحبت کنید. نگرانی ها و ترس ها و تنفرها و مشکلات رو بازگو کنید. خراب کردن زندگی کاری نداره. ساختنش سخته. طلاق بگیرید بدتر هم میشید. گول این دور و بری ها رو نخورید که مستقلم مستقلم. 

به این فکر کنید هم شما مشکلاتی دارید هم همسرتون و به مرور زمان قابل برطرف کردنه. به این فکر کنید همه اش تموم میشه و یه روزی برای بچه هاتون خواستگاری میرید.