2777
2789

خوشم میاد فامیل هر روز یه گوهی میخورن...

دیشب رفتیم مهمونی خونه عمه‌م اون فامیلای دوری که ده ساله ندیدمشون هم اومده بودن. از لحظه ای که اومدن همش گیر دادن این چی بود خوندی این چه کاریه میری تا کی میخوای مجرد بمونی؟ اخه اینم شغله تو انتخاب کردی؟

از حسودی داره میمیره نمیدونه دیگه چیکار کنه

منم چون مهمونی عمه‌م بود گفتم چیزی نگم تین همه زحمت کشیده خرج کرده بیام خراب کنم همه چیز رو.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیل بی فرهنگ داغون اصلا نباید باهاش رفت آمد کرد 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

فامیل همیشه گو*ه میخورن 

توام جوابشونو بده دهنشونو ببندن

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
من مریض شدم 3هفته نرفتم خونه مامان بزرگم پسر عموم میگه ترسیدی بیای النگوهات بشکنه

بابا کاش اینا میگفتن طرف اصن انقدر فامیل دوره نمیدونم چه نسبتی دارم باهاش

میاد نظرم میده

نرو هیچی مهمتر از ارامش روح روانت نیس ارتباط نگیر باینجور ادما حتی عمو .عمه هرکی میخاد باشه  ح ...

عمو و عمه و اینا خیلی خوبن من مشکلی باهاشون ندارم

دیشبم مهمون عمم بودیم رفتم

اینا هم بودن

فامیل همیشه گو*ه میخورن  توام جوابشونو بده دهنشونو ببندن

جالبه برگشته میگه بابات چجوری میزاره تو هر روز نصف شب ممیری سر کار یا تنها میرفتی یه شهر دیگه دانشگاه😐

میخواستم بگم بابای تو چجوری میزاره هر روز میری یه جاتو عمل میکنی یه جا رو ژل میزنی معلوم نیست کجا میری میای

بابا بیشعیور زیاد ه

درواقع حسود زیاده

خیلی هم تابلوعن قشنگ مشخصه دارن میترکن

برگشته میگه میرفتی معلمی راحت بودی 

گفتم معلمی؟ ماهی شش تومن حقوق بگیرم؟

الان درماه کلی حقوقمه اندازه کل خاندان تو درمیارم

والا من خودم مشکلی با شغلم ندارم

هرکی هز راه میرسه میگه تو دختری چرا رفتی