2777
2789
عنوان

بیاید بگید اینی که سفارش دادم عین همینیه که برام درست کردن؟؟ عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2032 بازدید | 98 پست
سلام عزیزم به سلامتی تبریک میگم قدمش مبارک باشه  زایمانت چطور بود ؟

ممنون عزیزم زایمان طبق انتظارم پیش نرفت من رفتم بیمارستان برای زایمان طبیعی توی ان اس تی ضربان قلب بچه بالا بود و پایین نمیومد دکترم گفت احتمالا بند ناف دور گردنش افتاده ببرید سزارین دیگه سریع منو بردن اتاق عمل و سزارین شدم و دیدن که بله بند ناف بچم دور گردنش افتاده بوده ..خلاصه که خدا بهمون رحم کرد 🥲🥲

ممنون عزیزم زایمان طبق انتظارم پیش نرفت من رفتم بیمارستان برای زایمان طبیعی توی ان اس تی ضربان قلب ب ...

عزیزم اشکال نداره خداراشکر به خیر گذشت نی نی سالم اومده بغلت قسمتت بوده سزارین بشی راستی وزنش چقدر بود ؟؟

تند تند بهش شیر بده زردی نگیره من که یه شب بستری شد برا زردی الان هم شکم درد داره بی قراری میکنه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اشکال نداره خداراشکر به خیر گذشت نی نی سالم اومده بغلت قسمتت بوده سزارین بشی راستی وزنش چقدر ب ...

وزنش ۳۵۰۰ بود عزیزم زردی شکر خدا نداره تا الان شیر هم زیاد میدم..شما نوک سینت زخم نشد؟؟ من بیچاره شدم از زخم نوک سینه. یعنی درد سزارین برام قابل تحمل تر بود تا این درد سینه...آنقدر زخمه که بچم شیر میخوره انگار خون میاد میخوام از درد جیغ بکشم😩😩

وزنش ۳۵۰۰ بود عزیزم زردی شکر خدا نداره تا الان شیر هم زیاد میدم..شما نوک سینت زخم نشد؟؟ من بیچاره شد ...

ماشاالله خدا حفظش کنه خب عزیزم خدا راشکر ولی خوبه سزارین شدی چون وزنش بالا بود اذیت میشدی طبیعی 

نه زخم نشده عزیزم سعی کن هاله سینه قشنگ بزاری دهنش نوکش و تنها مک بزنه زخم میشه بعد هم هوا میره داخل شکمش بعد دل درد میگیره 

ماشاالله خدا حفظش کنه خب عزیزم خدا راشکر ولی خوبه سزارین شدی چون وزنش بالا بود اذیت میشدی طبیعی  ...

اینکارو کردم ولی انگار بچه محکم مک میزنه یا فشار میده با لثه هاش خییییلی عذاب میکشم خیلی درد میکنن 

اینکارو کردم ولی انگار بچه محکم مک میزنه یا فشار میده با لثه هاش خییییلی عذاب میکشم خیلی درد میکنن&n ...

اخی اره درد میگیره کاش میرفتی دکترببینی چی میگه این طوری اذیت میشی 

رفتم پماد داده ولی فایده نداره بچه مک میزنه زخمم بدتر میشه انگار

سخته میفهمم نمیشه هم باشیشه بهش بدی تا خوب بشه  عادت میکنه بعد سینه نمیگیره