لطفا هرکسی تاپیکمو میبینه نظرشو بگه مهمه برام..ببینید این باکس گل اولی که الان عکسشو میزارم رو سفارش دادم گفت با ۶۵۰ تومن عییین همین برام درست میکنه ولی امروز رفتم تحویل گرفتم دیده عین اون نیست اون گلای ریز سفید رو توش نزاشته و ۸۵۰ تومن گفت شده یعنی ۲۰۰ بیشتر شده ببینید اینی برام درست خوبه؟؟ شیکه؟
سلام عزیزم به سلامتی تبریک میگم قدمش مبارک باشه زایمانت چطور بود ؟
ممنون عزیزم زایمان طبق انتظارم پیش نرفت من رفتم بیمارستان برای زایمان طبیعی توی ان اس تی ضربان قلب بچه بالا بود و پایین نمیومد دکترم گفت احتمالا بند ناف دور گردنش افتاده ببرید سزارین دیگه سریع منو بردن اتاق عمل و سزارین شدم و دیدن که بله بند ناف بچم دور گردنش افتاده بوده ..خلاصه که خدا بهمون رحم کرد 🥲🥲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اشکال نداره خداراشکر به خیر گذشت نی نی سالم اومده بغلت قسمتت بوده سزارین بشی راستی وزنش چقدر ب ...
وزنش ۳۵۰۰ بود عزیزم زردی شکر خدا نداره تا الان شیر هم زیاد میدم..شما نوک سینت زخم نشد؟؟ من بیچاره شدم از زخم نوک سینه. یعنی درد سزارین برام قابل تحمل تر بود تا این درد سینه...آنقدر زخمه که بچم شیر میخوره انگار خون میاد میخوام از درد جیغ بکشم😩😩