2777
2789
عنوان

تعطیلات چه میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 22 پست
خوب بعد از افطار برید گلم عزیزم

کلا همسرم خنثی ست.تاحالا ک خودش مثلا مریض بود الان ک پسرم بی‌حاله.کلافه شدم.فقط خونه هستن دارم غذا میپزم میشور میسابم.

کاربری قبلیم بادبادک بود 
کلا همسرم خنثی ست.تاحالا ک خودش مثلا مریض بود الان ک پسرم بی‌حاله.کلافه شدم.فقط خونه هستن دارم غذا م ...

خودت برو با پسرت وقتی بهتر شد 

به امید مردا هیچوقت نشینید 

حیفه اعصابتو بابت این جماعت

خرد بکنی

اونم تو عید

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت برو با پسرت وقتی بهتر شد  به امید مردا هیچوقت نشینید  حیفه اعصابتو بابت این جماعت ...

اگ بزارم برم میگ منو تنها میزاری نمیدونم خودت تفریح میکنی.خیلی خستم دیروز کلی گریه کردم .پریود هم هستم دیگ اعصابم داغونه.

کاربری قبلیم بادبادک بود 
اگ بزارم برم میگ منو تنها میزاری نمیدونم خودت تفریح میکنی.خیلی خستم دیروز کلی گریه کردم .پریود هم هس ...

بگو آره چون تو نمیای 

والا ادم چقدر به فکر دیگران باشه

خودت که مهمتری

پریودی هم رو اعصابه

بگو آره چون تو نمیای  والا ادم چقدر به فکر دیگران باشه خودت که مهمتری پریودی هم رو اعصابه

خیلیییی.من ادم بیرونی هستم دوس دارم ایام عید یا مسافرت برم یا مهمونی یا میزبان باشم.از خانواده همسرم ک اصلا نمیان ماه رمضون  سالهای قبل هم نمیموندن خیلی کم تا دعوت نکنم نمیان کلا خنثیییییی هستن.خانواده خودم ک مسافرتن.خونه خاله دایی عمو هم ک تنهایی سختمه یا پدرمادرم باشن یا خواهر بردارم ک باهم بریم .شوهرم ادمی ک تا بهش نگیم کاری نمیکنه تا نگم امشب فلان جا هستیم نمیگه بریم.حتی خونه خانواده خودش.خیلییی ناراحتم ک امسالم اینجوری شد

خیلییی.

کاربری قبلیم بادبادک بود 
خیلیییی.من ادم بیرونی هستم دوس دارم ایام عید یا مسافرت برم یا مهمونی یا میزبان باشم.از خانواده همسرم ...

فدای سرت عزیزم

هنوز وقت خیلی زیاده

منم از گشتن خیلی خوشم میاد

شوهر تو دیگه خیلی برعکسه ولی اشکال نداره

حالا بقیه میان پیش همه میری

اشکال نداره

من که هر وقت خانواده جایی نیان خودم پا میشم میرم بیرون اعصاب تو خونه موندن 

واقعا ندارم

من

فدای سرت عزیزم هنوز وقت خیلی زیاده منم از گشتن خیلی خوشم میاد شوهر تو دیگه خیلی برعکسه ولی اشکال ...

الان پدر بچه خوابیدن.دیشب گفتم میریم فلان جا گفت باشه پس غذا درس کن میریم من بخاطر اینکه فشار مالی نیاد خونه غذا درس می‌کنم میریم.الان یکی دوبار گفت تو میگی میریم بیرون.گفتم دیگ نمبخوام جایی برم از فردا هم بلند سو برو سرکار حداقل جلو چشم نباش.اخه ما دیگ فرصت تفریح نداریم بخدا زندگیم از بیرون مردم میسوزنه .از درون خودمو...همه میگن وای چ زندگی دارن.نمبدونن شوهرم بی بخار ترین و خنثی ترین ادمی هست ک زندگی میکنم.من ادم پر جنب جوش پر انرژی بودم الان بیحال و سرد شدم

کاربری قبلیم بادبادک بود