2777
2789
عنوان

هممون قراره به زودی بمیریم 😐

213 بازدید | 0 پست

انقدررررر عمر کوتاهه انقدرررر زود میگذره به خدا اصلا همین دیروز انگار بچه بودم باورم نمیشه انقدر زود بزرگ شدم همش میترسم زود مرگم برسه! 

این همه تو قبرستونا مرده هس زنده رو زمین نیس! 

اونوقت همین یه روز دوتا تاپیک درباره پیکرتراشی دیدم انقدر دلم گرفت 😭 یکیشون از درداش و مصیبتاش میگفت بخدا نمیخوام قضاوت کنم به هر دلیلی شاید اونکارو کرده از نظر من شاید نمی ارزه شاید اون خیلی دوست داشته

ولی هی میگم این تن بعد ۴۰ افت میکنه نهایت تا ۷۰ - ۸۰ پیر میشه میمیره میره زیر خاک میپوسه اون روحه که زندس

چمیدونم عمل بینی بادی-شِیم چقدر حرص و جوش تازه اینا خوبه چقدر ظلم چقدر بدی چقدر آزار همدیگه 😔😭 چقدر دل شکستن 😭

بخدا ما نیومدیم که بمونیم قراره بریم حالا چه اعتقاد داشته باشی بعدش حسابرسیه چه نداشته باشی به هرحال مهمونی نه صابخونه

این بدن این دنیا میزبان ماست هرچند گاهی نامهربان ولی بدن ما این همه برای ما تلاش میکنه یه لحظه قلب نزنه ما نیست میشیم چرا قدر خودمون و لحظاتمونو نمیدونیم 

چقدر کاور روی وسایل که برای مهمونا نو بمونه چقدر حرص زدن سر چیزای الکی 

یکم به خودمون بیایم این زمان ما عمر ما سرمایست انقدر حرص پول میزنیم این زمان ارزشمندتره هدرش ندیم پای چرت پرت

خودمم مخاطب حرفام هستم منظورم به کسی نیست منم شرمنده ی خودمم به نوع های مختلف 🫠🥲

دلتنگ خودمم