2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی یه لحظه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 70 پست
مطمئن هستم متوجه شده، روی گوشی اسمم میوفته، همون موقع هم آنلاین بود  چقدر سخته این مسائل  ...

مطمئن نباش،شاید همون موقع نتونسته جواب بده بعدشم یادش رفته

برا من زیاد این اتفاق افتاده

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تو روایات رحم پدرهمسر و مادر همسر هم محسوب میشن و اگر اشتباه نکنم پدربزرگ مادربزرگ همسر هم محسوب ...

آشنای ما یه محقق مذهبیه ولی خانومش سالی یه بار میبره پیش مادرش خودش هرماه سر میزنه

چون میدونه مادرش ضررش بیشتر از نفعشه

دلتنگ خودمم 

آره دقیقا برا همین تاپیک زدم وقتی اون اشتباقی نداره،آیا رفتن من ثواب داره؟

اینکه چرا اشتیاق نداره رو خودت حدس میزنی یا به گوشت رسیده ؟؟؟ همسرت چی میگه ؟ به هر حال اون خانواده خودش رو بهتر میشناسه؟ 

اینکه چرا اشتیاق نداره رو خودت حدس میزنی یا به گوشت رسیده ؟؟؟ همسرت چی میگه ؟ به هر حال اون خانواده ...

از حرفهای شوهرم متوجه شدم

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

خیلی خودمو کوچیک کردم در برابرشون بخاطر همین صله رحم  دیگه غرورم اجازه نمیده

اتفاقا با کارت بزرگ شدی 

بیشتر نمیخواد اگه به نظر خودت حق مطلب ادا شده

خودتو اذیت نکن خدا خیرت بده اگه قدمی در راستای بهتر شدن روابط برداشتی

اینکه چرا اشتیاق نداره رو خودت حدس میزنی یا به گوشت رسیده ؟؟؟ همسرت چی میگه ؟ به هر حال اون خانواده ...

شوهرم میگه بی عاطفه ان.قیدشونو زده

مطمئن نباش،شاید همون موقع نتونسته جواب بده بعدشم یادش رفته برا من زیاد این اتفاق افتاده

نمیدونم والا آخه دفعه ی آخری که دیدمش جواب سلامم رو نداد چندبار سلام کردم 

خیلی دلم شکست 

با خودم فکر میکنم چطور یکی صدام کنه حرف بزنه باهام ولی من نگاهش نکنم 

نمیدونم چطور میتونه؟ 😭

آشنای ما یه محقق مذهبیه ولی خانومش سالی یه بار میبره پیش مادرش خودش هرماه سر میزنه چون میدونه مادرش ...

مادرشوهر منم چون ضرر و اعصاب خوردی چیزی نداره،روز به روزم بدتر میشه

از حرفهای شوهرم متوجه شدم

آها .....پس بهتره دنبال ثواب نباشی و خدا هم دوست نداره تو خودتو تحقیر کنی اجازه بده شاید زمان مشکلتونو حل کنه و بدون اینکه کسی ناراحت بشه باهم مجددا رفت وآمد کنید چون به هر  حال اون مادره وطاقت دوری بچش رو نداره ولی هیچ وقت هم بی احترامی نکن بهشون 

آشنای ما یه محقق مذهبیه ولی خانومش سالی یه بار میبره پیش مادرش خودش هرماه سر میزنه چون میدونه مادرش ...

درسته من شنیدم در صورتیکه بدونین دیدنشون ضرر میرسونه در حد پیامک و زنگ باید صله رحم انجام بدین که طرف بدونه قهر نیستین و قطع ارتباط کامل نشه

نمیدونم والا آخه دفعه ی آخری که دیدمش جواب سلامم رو نداد چندبار سلام کردم  خیلی دلم شکست  ...

دلخوری بینتون بوده یا مشکل روانی داره؟

شوهرم میگه بی عاطفه ان.قیدشونو زده

بعضیا خیلی زبون نمیریزن ولی دلشون باهات صافه و نمیخوان اذیت بشید 

حتما که نباید خودشون رو بکشن برای رفتنتون

اون مادره، حتما با خودش میگه اگه مهم باشم خودشون میان نیازی به گفتن نیست

درسته من شنیدم در صورتیکه بدونین دیدنشون ضرر میرسونه در حد پیامک و زنگ باید صله رحم انجام بدین که طر ...

همین بنده خدا دایی و خاله خودشم با تلفن و مختصر پیگیر هست و قطع رحم نکرده

دیگه چه میشه کرد

خانمشم مشکل قلبی داره البته

دلتنگ خودمم