2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی یه لحظه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 70 پست
آها .....پس بهتره دنبال ثواب نباشی و خدا هم دوست نداره تو خودتو تحقیر کنی اجازه بده شاید زمان مشکلتو ...

پیش خودم میگم اون مادرشوهره پیش خودش عصبانی بوده یه فکر مزخرفی کرده.

اگع من نرم این قهر طولانی تر میشه و ادامه دار

با رفتن من شوهرمم نرم میشه و میره

😥😥😥😥چه مصیبتی

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بعضیا خیلی زبون نمیریزن ولی دلشون باهات صافه و نمیخوان اذیت بشید  حتما که نباید خودشون رو بکشن ...

درسته 

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از همفکریتون خانمهای گل

ایشالله همیشه در زندگیتون آرامش داشته باشید

پیش خودم میگم اون مادرشوهره پیش خودش عصبانی بوده یه فکر مزخرفی کرده. اگع من نرم این قهر طولانی تر م ...

نمیدونم والا اتفاقا همسر منم سر یه ماجرایی با خانوادش یک سال قهر بود ورفت وآمد نداشت ومن هراز گاهی زنگ میزدم ولی اینقدر نرفتیم تا پیغام  فرستادن 

دلخوری بینتون بوده یا مشکل روانی داره؟

دلخوری که چه عرض کنم طبق خواسته شون همه کاری کردیم آخر سر طلبکار شدن 

بازم من رفتم برای رفع کدورت بهم بی احترامی کردن 

که تا چند روز حالم خراب بود یه جوری الانم یادش میفتم بدنم میلرزه

بعد از اونم که جواب سلامم رو ندادن 

الانم جواب تلفن 

خودم فکر میکنم عجب پوست کلفتی هستم😅

ولی دیگه طاقتم نمیرسه، 

من به وظیفم عمل کردم 

سپردم بخدا 

دلخوری که چه عرض کنم طبق خواسته شون همه کاری کردیم آخر سر طلبکار شدن  بازم من رفتم برای رفع کد ...

اوکی دیگه حساس نشو

نمیدونم والا اتفاقا همسر منم سر یه ماجرایی با خانوادش یک سال قهر بود ورفت وآمد نداشت ومن هراز گاهی ز ...

خوبه شما زنگ میزدی

من زنگم نزدم تو این مدت

اوکی دیگه حساس نشو

ممنون عزیزم 

انگار وسواس فکری گرفتم. 

شما هم کاری که دلت میگه انجام بده ان شاء الله مشکلت حل بشه 

زمان زود میگذره، من خیلی میترسم، سعی میکنم همیشه باعث آزار دیگران نشم یا حرفی نزنم دلشون بشکنه 

ولی خودم خیلی آسیب دیدم ولی درونم آرامشه💚

خدا کمک کنه بهمون راه درست رو همیشه پیدا کنیم و بهترین تصمیم رو بگیریم. 

💖💖

ممنون عزیزم  انگار وسواس فکری گرفتم.  شما هم کاری که دلت میگه انجام بده ان شاء الله م ...

🙏🙏🙏🙏

شوهرم میگه بی عاطفه ان.قیدشونو زده

حقی که ارحام نسبت به هم دارن خیلی بیش از این دلخوری های ماهاست....

بخصوص پدر مادر.... لطفاً نذار شوهرت ارتباطش قطع بمونه ، ضرر دنیا و آخرتش مال خودش میشه

من خودم تو هر دو طرف خانواده خودم و شوهرم شرایط مشابه دارم و دیدنشون خیلی برام سخته، یه مدت کمتر رفت و آمد کردم ، البته در حد چند هفته یکبار

ولی بین خودم و خدا متوجه شدم خدا راضی نیست و دل همون پدر مادر بی محبت شکسته از سرسنگینی من

فهمیدم با همه ناراحتی من، انقدددددر والدینم از بچگی تا الان در حقم لطف و محبت کردن که این کار من ناشکری و بی انصافی حساب میشه

تازه راجع به فامیل و ... که حرف نمیزنیم، فقط پدرمادر

چند هفته یکبار ، یه ساعت سرزدن، یه تلفن زدن ، زندگی کسی رو دچار چالش نمیکنه، دلهامون رو باید خیلی بزرگ کنیم ...