2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی یه لحظه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 70 پست
بحث ثواب نیست  قطع کننده نباش شما شوهرت می‌ره خونشون؟

یبار رفت دعواشون شد،حالا هم هرچه میگم برو نمیره

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

فقط یه چیز میدونم اینکه خدا کینه و کدورت و قطع صله رحم رو دوست نداره اونا که دشمن بچه و عروسشون نیست ...

با نبودنشون تو زندگیم آرامشم بیشتره صدرصد

اما بخاطر خدا میگم برم

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نکنه رفیق منی آخه عزیزترین دوستم دقیقا همین جوریه یعنی خودتی

😂😂😂

عروسهای مثل من زیادن خواهر

شاید شوهر و یا خودتون اخلاقتون یه جوریه که نمیتونه با شما راحت باشه و مشورت کنه.  «گفتم شاید، ناراحت نشین» 

شما میذارید به حساب فرق گذاشتن 

ما داریم تو نزدیکان، اینقدر پسر و عروسش پرتوقع هستن و برای بقیه حقی قائل نیستن، که مادرش ذوقی نداره برای دیدنشون 

قبلا چرا خیلی خیلی اصرار داشت ولی حرفها و حرکاتی دید که دیگه به ندیدنشون راضیه، 

اگه تلفنش زنگ بخوره و ببینه اونا هستن، تن و بدنش میلرزه

دیگه یکسالی هست که روابطشون خیلی خیلی کمرنگ شده

نه اینکه دوسشون نداشته باشه ولی دیگه حوصلشون رو نداره 

بچه باید غمخوار پدر ومادر باشه نه اینکه همش توقع داشته باشه و سریع بهش بربخوره. 

حالا از کجا میدونی اینو شیطون به فکرت ننداخته عزیزم ؟ این فکر ها رو بزار کنار تو پیش قدم شو برو توک ...

تقریبا مطمئنم که به شوهرم گفته

شاید شوهر و یا خودتون اخلاقتون یه جوریه که نمیتونه با شما راحت باشه و مشورت کنه.  «گفتم شاید، ن ...

نه گلم

اینطور نیست

اشتباه بزرگی کردن ،بحثش طولانیه.اما صدرصد نامردی کردن.

شوهرم وقتی فهمید ناراحت شد بدون هیچ بحثی قطع رابطه کرد باهاشون.اونا هم پیغام و واسطه فرستادن برا آشتی، شوهرم رفت دلیل ناراحتیشو گفت و اومد.

کلا نرمال نیستن

با نبودنشون تو زندگیم آرامشم بیشتره صدرصد اما بخاطر خدا میگم برم

حالا هی نمیخواد هر هفته هی پاشی بری اونجا که شما وصل کننده باشین خدا ازتون خیلی راضی میشه به پای شما کار خوبتون نوشته میشه 

قطع رحم خیلی بده با پدر و مادر به خصوص 

یکی از اقوام دو سالی با مادر شوهر پدر شوهرش دعواشون شده بود و  قطع ارتباط بودن خواهر من پاشد عروس و پسر رو برد و رفت خونه پدر شوهرطرف  آشتیشون داد سال بعد پدر شوهر مریض شد و این پسرش بسیار ناراحت که ای دل غافل چرا باهاشون قهر شدیم کلی کارای دوا و دکتر پدرشو انجام داد ولی سر سال فوت شد حالا عروسه هی میگه خداروشکر که باهم آشتی کردیم و موقع مرگش قهر نبودیم باهم الانم چند سال میگذره درسته که گاهی از رفتارهای بی عقلی مادر شوهر ، بازم پسر و عروسیشون ناراحت میشن و غصه میخورن ولی خب بازم مادره دیگه میزارن پای بی عقلی مادر شوهر 

حالا هی هر روز اونجا نمیرن که از کاراشون ناراحت باشن ولی خب قطع رحم نکردن و دو هفته ای یبار یا هفته ای یبار سر میزنن 

من زنگ زدم به یه نفر برا تبریک عید، جواب نداد  آیا وظیفه ام رو انجام دادم برای صله ی رحم؟  ...

اگه طرف نزدیکه دوباره زنگ بزن شاید متوجه نشده

حالا هی نمیخواد هر هفته هی پاشی بری اونجا که شما وصل کننده باشین خدا ازتون خیلی راضی میشه به پای شما ...

همون موقع که قهرم نبودیم ،دو هفته،سه هفته ای یبار بزور میرفتم .اونا بیشتر میومدن

صله رحم که نیست نسبت خونی باهاشون نداری اگه شوهرت راضیه میتونی قطع ارتباط کنی حتی ولی شوهرت باید بره ...

چرا تو روایات رحم پدرهمسر و مادر همسر هم محسوب میشن و اگر اشتباه نکنم پدربزرگ مادربزرگ همسر هم محسوب میشن

نه گلم اینطور نیست اشتباه بزرگی کردن ،بحثش طولانیه.اما صدرصد نامردی کردن. شوهرم وقتی فهمید ناراحت ...

خداروشکر که شما اینجوری نیستین 

کاری که شده. الان میتونن تغییری بدن و اشتباهشون جبران بشه؟ 

اگر نه که دیگه ناراحتی تون رو ابراز کردید و تمام شد 

و حرفش رو نزنید برای آرامش خودتون بهش فکر نکنید و روابط رو از سر بگیرید، خواهر شوهر ندارید که واسطه بشه؟ 

اگه طرف نزدیکه دوباره زنگ بزن شاید متوجه نشده

مطمئن هستم متوجه شده، روی گوشی اسمم میوفته، همون موقع هم آنلاین بود 

چقدر سخته این مسائل 

کاش آدما یه کم راحت بودند از سختی شون چه بهشون میرسه غیر از ناراحتی و نبود آرامش

خداروشکر که شما اینجوری نیستین  کاری که شده. الان میتونن تغییری بدن و اشتباهشون جبران بشه؟&nbs ...

نه دیگه نمیتونن جبران کنن

از وقتی مادرشوهرم قهر کرد،خواهرشوهرای مهربونمم دیگه خبری ازشون نشد.منم از همشون دل کندم

چون خیلی خوب بودم براشون