2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی یه لحظه بیاید لطفا

619 بازدید | 70 پست

مادرشوهرم هیچ اشتیاقی نداره منو ببینه.هفت ماه هست که رفت و آمد نداریم .من هیچوقت بهشون بی احترامی نکردم و کار اشتباهی انجام ندادم.

دلیل رفت و آمد نداشتنمون بخاطر اشتباهی بود که اونا انجام دادن و شوهرم ناراحت شد .

حالا میخوام بدونم رفتن من به خونشون ثواب داره،یا چون اشتیاقی به دیدنم ندارن نرم 

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صله رحم ثواب داره.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

مساعل ثواب و خطای زندگیت رو بما واگذار میکنی گلم؟ مایی که نمیدونیم حق با کدوم تونه 

بنظرم کارت درست نیست ماهم مدیون میشیم ی جوابی بدیم خطا باشه

دختری نشسته در معبدی در مریخ نیایش نامه میخواند 🕉🪬🪔🧘🏻‍♀️🪐🌚
سخت نگیر اگه میتونی تحمل کنی برو، رفت و آمد داشته باش هفت ماه خیلیه 

دوست ندارم برم

اگرم برم فقط بخاطر خداست

بعدشم دیگه نمیرم تا عید سال دیگه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

اگر رضایت خدا رو در نظر بگیری و بخوای تو این ماه عزیز صله رحم کنی واقعا ثواب داره... به شرطی که اگر بهت بی احترامی شد بازم به خاطر همون نیتت و به عشق خدای مهربون تحمل کنی و جوابشون رو ندی

مادرشوهر پدرشوهر جزء رحم حساب میشه(در باب صله رحم و قطع رحم) و تو باید مثل مادر پدر خودت احترامشون کنی و اگر صلاح میدونی همسرت رو به سمتی هدایت کن که خودش بره مشکلش با احترام حل کنه و متوجه اشتباهش بشه و عذرخواهی کنه اگر همسرت قطع ارتباط کنه، عاق والدین میشه عاق هم ینی از ادا حقوق مادر پدر سر باز بزنه و قطع رحم هم میشه که هردوی اینها از عمرتون کم میکنه 

مساعل ثواب و خطای زندگیت رو بما واگذار میکنی گلم؟ مایی که نمیدونیم حق با کدوم تونه  بنظرم کارت ...

خوشگلم ازتون قضاوت و مقصر پیدا کردن نحواستم

فقط میگم با توجه به اینکه اونا نمیخوان منو ببینن،آیا ثواب داره برم یا نه

یعنی حاضری خودتو تحقیر کنی ثواب بدست بیاری؟؟؟؟؟؟

آره

دلم میخواد خدا راضی باشه

فقط یه چیز میدونم اینکه خدا کینه و کدورت و قطع صله رحم رو دوست نداره اونا که دشمن بچه و عروسشون نیستن 

خدا از اشتباهات آدما میگذره 

اگر به هر دلیلی یا از روی سوتفاهم یا ندونسته  شما یا اونا ناراحت شدین از دست هم تو سال جدید دور بریزید کینه هارو آدم نمیدونه تا چه موقع زنده هست بهتره برید بهشون سر بزنید .این هم برا اعصابتون بهتره و هم برای برکت زندگیتون