2777
2789
عنوان

چی میشد منم خواهر داشتم محتاج خواهر شوهر و مادر شوهر نمیشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 30 پست
نگا فداتشم منم خواهر ندارم ولی خواهرشوهرمو خیلی دوستدارم  ولی همیشه مادرشوهرم فرق میذاره خب حق ...

منم الان بابت فرق گذاشتن ناراحت نمیشم ولی علنا جلو روم به دروغ میگه تقصیر بچه توست بچه خواهر شوهرت با کسی کار نداره حرصم در میاد

درسته هیچوقت نمیشن اما اگر کسی بشما بگه از سر محبت و مهر بگه منم عین خواهرت سریع برمیداری میگی نه ...

اینطوری دیگه بده ، بدترش می‌کنه 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چند گاهی خواهر خوب نیازه اما سعی کن ب خودت متکی باشی  من خواهر دارم بدتر از نداشتن ،خودخواه ...

خواهر شوهرمو مادر شوهرم و جون به جونشون کنن خیلی همو دوست دارن واسه همین چون من تنهام احساس بدی میگیرم

تو مهمونیا همیشه خودم کارامو میکنم قربون خدا برم بهم توانشو داده برای ۱۸ نفر با شکم حامله خودم برنج ...

بنظرم روی چندبار با خودت تکرار کن من نباید ازکسی توقع کمک داشته باشم چون خودم توانمندم

این برای من عادی شده همین فرق گذاشتنها

کم کم برات عادی میشه

اینقدر برای من سخت بود هنوزم گاهی نااحت میشم

اما نه مثل قبل

تو مهمونیا همیشه خودم کارامو میکنم قربون خدا برم بهم توانشو داده برای ۱۸ نفر با شکم حامله خودم برنج ...

مادر شوهرا اکثرا اولویت دخترشونه تا عروسشون...با این موضوع باید. کنار اومد ...

الان نگران دخترم شدم ک خواهر برادر نداره...

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
مادر شوهرا اکثرا اولویت دخترشونه تا عروسشون...با این موضوع باید. کنار اومد ... الان نگران دخترم شدم ...

من الان نی نیم دختره خیلی دوست داشتم دختر داشته باشم حداقل جای خالی خواهر برام پر شه ولی دخترمم مثل خودم تنها میشه🥲🥺

من الان نی نیم دختره خیلی دوست داشتم دختر داشته باشم حداقل جای خالی خواهر برام پر شه ولی دخترمم مثل ...

اگه شرایط داشتی مجدد بچه دار شو ، تنها نمیشه