2777
2789

نگو...عالیه،،کاش خدا ب  هر کسی دختر نده همین و کلن بچه نده ب هر کسی 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه بار گفتم کاش پسر دار بشم ریختن سرم دیگه توبه کردم اینجا اینجور حرفا بزنم

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

نظرت چیه پسر به دنیا بیاد بعد دختر شه؟؟ 😐😐

درست بنویسید دیگه 😑

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

عموم اومده خونمون میگ هرکی دختر داره بدبخته

کاش هیچکی دخترنداشت

مامانم گف ن ک پسرا ریدن برامون

براهمینه اینومیگی دیگ دهنشو بست

۴۰خورده ای سنشه مجردم هست یکی ا دلایل زن نگرفتش اینه ک میترسه دختردارشه😂

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

چجوری وقتی خودتون دخترین ا هم جنس خودتون بدتون میادو دوست دارین بچه دخترنداشته باشین😐

چون دارم انواع بدبختی ها رو تحمل میکنم اواع جرف ها اواع محدودیت ها

عموم اومده خونمون میگ هرکی دختر داره بدبخته کاش هیچکی دخترنداشت مامانم گف ن ک پسرا ریدن برامون بر ...

خدایی خواست کسیو بگیره ب زن اینده اش بگین چجپر ادمیه بدبخت نشه 

اللبته اینا بعدا یجوری دختردوست بشن ک نگوهااا فقط هارت و پورت دارن 

چجوری وقتی خودتون دخترین ا هم جنس خودتون بدتون میادو دوست دارین بچه دخترنداشته باشین😐

ببخشید عزیزم معنی ذکر تو امضاتون چیه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم