2777
2789
عنوان

خانوما؟ معیارتون برای انتخاب همسر چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 20 پست

از تمامی هم میهنان گرامی بابت ثبت نظرشون کمال تشکر را دارم

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا

شخصیت،خانواده، ایمان واخلاق ور فتار ،ظاهر، تحصیلات،شغل ،ارتباط اجتماعی مناسب،خوش برخورد و خوش صحبت،سطح اجتماعی،اهل خانواده باشه،خسیس نبودن،رفیق باز نباشه،اهل سیگار و مشروب نباشه،پایه مسافرت و تفریح باشه ، دوستم داشته باشه و کنارم باشه ،سریع عصبانی نشه 

چهار شونه و خوش هیکلم باشه😁

تو پایان هر جستجوی منی💖                                                            به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم                                       ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنبال پولشی فقط؟

نه والا...پول دیگه انقدر ارزش نداره

من قلمرو خودم رو دارم و حد مرز خودم رو میدونم.جسارت نباشه منظورم اینه دست و پام از گلیمم دراز تر نمیکنم🤚کاربر اقا
پس چرا میگی فقط ب خاطر کارمند بودن باهاش ازدواج کنی ؟ عاشقش هم ک نیستی ! 

متاسفم.شاید منو درک نشم....ولی یک جوری هستم که با همه میسازم...زندگی هم یک جور شده که فقط یک نفر کار کنه نمیتونه خرج و مخارج زندگی رو بدوش بکشه....پس همسر هم  باید کارمند باشه...تا فشار تقسیم بشه

پس چرا میگی فقط ب خاطر کارمند بودن باهاش ازدواج کنی ؟ عاشقش هم ک نیستی ! 

ببخشید بخاطر تاخیر